Keystone logo

14 Bachelor Programok ban ben Nemzetközi számvitel 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Számvitel
  • Nemzetközi számvitel
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (14)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Nemzetközi számvitel

Azok, akik érettségizett a diploma, és azt szeretnék, hogy tovább képezzék magukat egy egyetemi környezetben érdemes folytatni a diplomát. Ezek a fokozatok lehetővé teszik a diákok, hogy jobban betekintést a program az általuk választott és vezethet egy felső végzős mester vagy doktori fokozatot szerzett.

Mi a Bachelor in International Accounting? Nemzetközi számviteli ad a diákok a lehetőséget, hogy olvasni és kezelni a pénzügyi adatok és továbbítják az adatokat a fejlődő piacokon. Ez a program magában foglalja eszköz és erőforrás-gazdálkodás, és hogyan befolyásolja a számviteli különböző gazdaságok szerte a világon. A diákok megtanulják a gazdasági kapcsolatok, devizapiacok, a kockázatkezelés, a pénzügyi piacok, a beruházások és a nemzetközi előírásoknak. Ők is megérteni, hogy ezek a tényezők hozzájárulnak a pénzügyi jólét az emberek és társadalmak.

A vállalatok a világ minden tájáról keresünk számviteli szakemberek erős kommunikációs és üzleti ismeretek. Könyvelők fogalmazható pénzügyi céljait a vállalkozások és magánszemélyek, és azt tervezi, hogy maximalizálja az esélye a célok eléréséhez.

Az ára a tandíj változik jelentősen az egyetemek szerte a világon. Végül, a program költsége függ, melyik országban az iskola található, valamint a különböző aspektusait a program, így fontos, hogy az érdekelt személyek eljussanak felvételi irodák jelenlegi díj és a tandíj információkat.

A nemzetközi számviteli monumentális, és van egy széles körű munkalehetôségekrôl a diákok egy Bachelor in International Accounting. Ezek a pozíciók között szerepel az üzleti vezérlők, treasury elemzők, tőzsdei elemzők, könyvelők és üzleti rendszergazdák.Mivel könyvelők egyik szükséges eleme a legtöbb nagy és kisvállalkozások, diplomások is megtalálják helyzetben tekintélyes vállalatoknak előmeneteli lehetőségeket.

Online számviteli programok állnak rendelkezésre az egyes nemzetközi egyetemeken. A diákok kutatási programokhoz, mielőtt mit iskola jobb nekik. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.