Keystone logo

20 Bachelor Programok ban ben Nemzetközi politika 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Társadalomtudományok
 • Politológia tudomány
 • Nemzetközi politika
Szakirányok
 • Társadalomtudományok (20)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Nemzetközi politika

  A főiskolai diplomát a hallgatók, akik sikeresen elvégeztek egy négy éves, vagy 120 félév hitel, tanulmányok. Az ilyen mértékű általában az első, hogy a diákok folytatni a kutatásban és a továbbtanulásra. Ezek fok állnak rendelkezésre a legkülönbözőbb témákban.

  Mi a Bachelor in International Politics? Ez a tanfolyam vesz egy pillantást a kapcsolatokat az egyes országok között, kormányközi szervezetekkel, valamint az idegen kultúrákat. A hallgatók általában nézd meg a történelem, jog, szociológia, etika, és a földrajz kell alkalmazni, mint a nemzetközi kapcsolatok. Tanfolyam megalapozza a fejlesztési elméletek, nemzetközi rendszerekkel, és összehasonlító politika. Egy átfogó betekintést politikai rendszerek várható.

  Ennek része az oktatási lehetőségeket, a diákok gyakran vesznek részt a gyakornoki ahol közvetlenül részt vesznek a politikai folyamatokban.Sok iskola keresik fel diákjaikat a helyi vagy nemzetközi beállítások ahol közvetlenül befolyásolja során a politika akcióban.

  A kapcsolódó költségek a program nagyon eltérő lehet az iskolák között. Ez különösen nyilvánvaló, az iskolák közötti nemzetközi határokon keresztül. A leendő hallgatók vegyék fel a kapcsolatot az egyes iskolák számára releváns tandíj és díjszabályzatai.

  Pályakezdő ez a program találjanak munkát, mint a rendszergazdák köztisztviselői álláshelyek, újságírók, bankárok, kockázati elemzők, esetleg diplomaták. Néhány munkaköri leírások elérni diplomások között Public Affairs tanácsadó, társadalomkutató, és diplomáciai szolgálatok operatív igazgatója. Karrier lehetőségek közé tartozik a projekt menedzserek számára a nemzetközi szervezetek, a politikai tanácsadók kutatóközpontok és agytrösztök, és elemzők médiaügynökségek. Diplomások általában be a pályára az általuk választott egy belépő szintű pozíció és így tud folytatni fejlettebb pozíciókat.Felváltva, bachelor diplomások is dönthetnek, hogy folytassák a tudományos munka.

  Ha érdekel folytat főiskolai diplomát a nemzetközi politikában, meg több információt a műsorújságot. Minden lista egy vezető formában az Ön kényelmét. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.