Keystone logo

11 Bachelor Programok ban ben Nemzetközi pénzügy 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Pénzügy
 • Nemzetközi pénzügy
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (11)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Nemzetközi pénzügy

  Ha szereti a számokat, és akkor Szeretek utazni, majd megszerezte a Bachelor in International Finance lehet egy jó megoldás az Ön számára. Alig több mint négy év, a diákok megtanulják az alapokat a finanszírozás, mivel azokra az országokra a világ minden tájáról, és felkészüljenek a belépő szintű pozíciókat épp olyan pénzintézet.

  &nbsp

  Mi a Bachelor in International Finance? Ez a tanulmányi program középpontjában az alapvető gyakorlatok és elvek nemzetközi üzleti. Tanfolyam összpontosít témák, mint a nemzetközi üzleti, nemzetközi kereskedelem, politika, nemzetközi kapcsolatok és így tovább. A program általában körülbelül négy évig tartott, ha együtt egyéb szükséges tanfolyam egyetemi vagy tanulási intézmény. El kell fogadni, hogy néhány program, a diákok meg kell felelniük a minimális GPA-SAT vagy ACT pontszám.

  &nbsp

  Megszerezte a főiskolai diplomát nemzetközi pénzügyi segítségével keresni a pozíciót pénzügyi intézmények és vállalkozások az egész szót. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik utazni. Számos program is kínálnak online kurzusok, így jó választás a távolsági és nemzetközi tanulók.

  &nbsp

  Mennyibe fog kerülni, hogy keresni egy Bachelor in International Finance nagyban függ hol kívánnak tanulni. Meg kell majd figyelembe venni a lakhatás, élelem, ha részt osztályok az egyetemen. Online tanfolyamok lehet különböző költségeket. Alaposan tanulmányozzák a programot, hogy megtudja, milyen költségekről van szó.

  &nbsp

  Bár a főiskolai diplomát nemzetközi pénzügyi tényleg úgy néz ki, hogy felkészítse a tanulókat a tanúsítvány programok vagy posztgraduális fok, megszerezte a diplomát lehet jogosult diplomások a belépési szintű pozíciók pénzügyi intézmények szerte a világon.Keresőképesség ilyen mértékű is megfelel a diákok posztgraduális bizonyítvány programok, amelyek csak az utolsó egy további félévben, és segítse a hallgatók karrier elhelyezését.

  &nbsp

  Ön általában vonatkozik a nemzetközi pénzügyi program, az alábbi weboldalon az iskolai és a kérelmet benyújtani az interneten, amíg az előfeltételeknek eleget. Ha többet szeretne, keressen meg a program alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.