Keystone logo

28 Bachelor Programok ban ben Nemzetközi marketing 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Marketing tanulmányok
 • Marketing
 • Nemzetközi marketing
Szakirányok
 • Marketing tanulmányok (28)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Nemzetközi marketing

  A főiskolai diplomát egy négy éves egyetemi szak által választott sok diák, akik szeretnék belemenni a szakmai területen. Ez előfeltétele a szerzés posztgraduális fok, mint a mester vagy doktori. Az alapképzési diplomát egy általános áttekintést a téma, mint felkészülés a nagyobb fokú specializáció által kínált legtöbb posztgraduális fok. A diákok az oklevél megszerzésének kombinációja révén a kategóriájában tanulmányi és független kutatások és projektek.

  &nbsp

  Mi a Bachelor in International Marketing? A diákok először meg kell látnia a néhány rejlő kihívások a világban a nemzetközi üzleti életben. Az ilyen mértékű tanítja a diákokat nem csak az alapjait a marketing és a reklám, hanem, hogyan kell navigálni néhány közös problémák merülnek fel, a dolgozó vállalkozások számára, amelyek különböző kulturális elvárásoknak.

  &nbsp

  Az egyik legnagyobb előnye, hogy megszerezte a Bachelor in International Marketing az a képesség, hogy bővítse ki üzleti ambíciói túl a földrajzi határokat. Globalizáció egyre fontosabbá vált a modern üzleti világban, és a munkavállalók, akik hajlandók és képesek együttműködni kirendeltségeken értékesek.

  &nbsp

  A végső költsége megszerezte a Bachelor in International Marketing függ a diákok részt vesznek. Gyakran előfordul, hogy vannak olyan járulékos költségek, mint a könyvek és díjak, amelyek befolyásolhatják a végső árat.

  &nbsp

  Hallgatókat a Bachelor in International Marketing számos karrier lehetőségeket nyitva, többek között a marketing, PR, piackutatás. Amellett, hogy a szükséges készségek ezek a munkák, a diákok is tudják, hogy feladataik ellátása során a nemzetközi piacon, néha összekötő kapocsként működik a köztünk működő cégek külföldön, vagy külföldi cégek irodái az Egyesült ÁllamokbanA legtöbb állás a magánszektorban, másrészt független tanácsadóként.

  &nbsp

  Vannak olyan nemzetközi és belföldi programok állnak rendelkezésre a különböző egyetemeken. Megszerezte a diplomát az online most könnyebb, mint valaha, és lehetővé teszi a magas szintű rugalmasságot. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.