Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 90 Alapdiplomák  (Bachelor) ban ben Nemzetközi üzleti menedzsment 2023/2024

90 Bachelor Programok ban ben Nemzetközi üzleti menedzsment 2023/2024

Áttekintés

Folytatódó főiskolai diplomát ad lehetőséget, hogy megszerezzék a fejlett tudás alanyok személyes érdek. A végzettség szükséges sok karrier, és ez is megalapozza a további vizsgálat a posztgraduális szinten. Programok három-négy év hosszúságú, és szükség lehet tölteni egy szakmai gyakorlat.

Mi a Bachelor in International Business Management? A piac állandóan bővülő köre, igényt teremt az üzleti szakemberek, akik ismerik a globális gazdaság és a trendek. Nemzetközi menedzsment felkészíti a tanulókat a kihívásokra a vezetés a mai folyamatosan változó üzleti világban. Tanfolyamok közé a nemzetközi pénzügyi és gazdasági, globális marketing, beszerzési és logisztikai, innovációs, számvitel, projekt menedzsment, a kommunikáció, a fogyasztói magatartás, és a marketing stratégia. A diákok értsék meg a társadalmi és gazdasági szempontból a környezet, amelyben a vállalkozások fellendülését.Külföldi szakmai vagy csereprogramok lehet benne, hogy gyakorlati alkalmazása elveket tanultam. Kritikus gondolkodás, a kreativitás, és a csapatmunka van a hangsúly.

A programból származó előnyök látható személyes növekedés és fejlődés, valamint a felkészülés siker a munkahelyen. Készségek kreatív gondolkodás és problémamegoldás lehet alkalmazni a mindennapi kihívásokkal. Global tanulmányok jobb megértését és elismerését más kultúrák.

Szakok megtalálható iskolák szerte a világon. Ára változik a hely függvényében és a tananyag. Az optimális eredmény diákok találják meg a döntéseket, és válassza ki a programot, amely a legjobban megfelel a céljaikat.

Nemzetközi üzleti menedzsment kínál a világ a karrier lehetőségeket, beleértve a vezetési tanácsadó, pénzügyi elemző, marketing igazgató, projektvezető, és a vállalkozó.Diplomások is bérelt fiók vezetők, ellátási lánc adminisztrátorok, rendszergazdák érdekében, és a nemzetközi beszerzési vezetők. Személyek egy speciális érdeklődés a kommunikáció és az emberi kapcsolatok nem írható pozíciókat, mint a nemzetközi ügyfélszolgálati végrehajtó, ügyfélkapcsolat-kezelő, humán erőforrás menedzser, és az e-kereskedelem szakértője. Munkahely áll rendelkezésre az állami és magán vállalkozások, valamint a non-profit szervezetek.

Megtenni az első lépést egy izgalmas és jövedelmező karrier a nemzetközi üzleti menedzsment, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Üzleti tanulmányok
  • Üzleti menedzsment
  • Nemzetközi üzleti menedzsment
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (90)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum