Keystone logo

16 Bachelor Programok ban ben Nemzetközi ügyek 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Társadalomtudományok
  • Nemzetközi kapcsolatok
  • Nemzetközi ügyek
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (16)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Nemzetközi ügyek

Országok kölcsönhatásban vannak egymással politikailag, gazdaságilag és szociálisan. A kapcsolatok rendkívül komplex, átitatva egy sűrű a konfliktusoknak, és a tárgyalások. A Bachelor in International Affairs segít megérteni ezeket a kapcsolatokat, és az Ön számára a különböző átváltható szaktudás.

Mi a Bachelor in International Affairs? Amellett, hogy tanulmányozza, hogyan országok egymásra, akkor is figyelembe tanfolyamok a történelem, a földrajz, a gazdaság, a nyelv és a politológia. Mivel a nemzetközi kapcsolatokban is egy ilyen tág téma, a diákok általában ki kell választania a koncentráció, mint az összehasonlító kultúrák vagy politikai gazdaságok. A diákok gyakran várhatóan külföldön tanulni, vagy szerezzen szakmai gyakorlatot kormányzati központokat.

Kevés pályára, hogy ténylegesen szükségük diplomát nemzetközi kapcsolatok, de ez nem jelenti azt, munkáltatók alulbecsülik a végzettség.Éppen ellenkezőleg, a készségek megszerzésére a program elkészíti a széles körű szakmákban. Finding jövedelmező munkát helyzetben sokkal kevésbé bonyolult, ha szerez diplomát.

A legtöbb program: négy év alatt lehet elvégezni, akkor is ha lehetőséget a végzős korai. Az ára a nevelés lehet magas vagy alacsony, attól függően, hol úgy dönt, hogy beiratkozik. Mielőtt jelentkezne a program, akkor kell a kutatás tandíj és díjak ellenőrizni, hogy megengedheti magának, hogy vegyen részt.

Ha azt szeretnénk, hogy tegye a tudást a külpolitika használni, akkor folytassa a pályafutását, mint egy külföldi szolgáltató speciális, az emberi jogok szószólója, vagy diplomata. Ahogy szerzett több átadható készségek, számos más szakmai lehetőségek is rendelkezésre állnak. Sok diák dolgozik pénzügy, marketing, és az oktatás. Sok munkáltatók, akik megtalálják a kutatási és elemző készség, hogy értékes.

Nemzetközi ügyek programokat kínálnak a nemzetközi egyetemek az egész világon. Vannak is az online lehetőségek állnak rendelkezésre. Ha készen áll, hogy oktassák magát a politikai és társadalmi összetevőit, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.