Keystone logo

16 Bachelor Programok ban ben Élettudomány Kertészet Növénytan 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Élettudomány
  • Kertészet
  • Növénytan
Szakirányok
  • Élettudomány (16)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Élettudomány Kertészet Növénytan

Egy főiskolai diplomát azoknak az egyéneknek ítélnek oda, akik egyetemi tanulmányaikat egy kiválasztott területen szerezték. Általában az alapképzési program célja, hogy megalapozza a fejlett diplomát, bár sok diplomás be a munkaerő közvetlenül a diploma megszerzése után.

Mi az a Bachelor in Plant Sciences? Ez a főiskolai program célja a résztvevők megértése a növényi genetika, a kémia, a biológia, az anatómia, az ökológia, a fejlődés és a fiziológia. A növények tanulmányozása, más néven a botanika fontos, hiszen a társadalom nagy része élelmiszert és alternatív energiaforrásokat használó növénykultúrákra támaszkodik. A tanfolyamok középpontjában a kártevő-kockázatok diagnosztizálása, a káros kártevők, például atkák és kórokozók azonosítása, valamint a növények technológiával való védelmének megismerése. A minta tanfolyam címe lehet agrotechnológia, integrált növényvédelem, kémiai kontroll és biológiai kontroll.

Az ilyen fokú diplomások általában sok értékes tulajdonsággal és készséggel jönnek el, beleértve a mikroszkopikus problémák elemzését és diagnosztizálását. Ez a tanulmányozás hasznos lehet minden olyan területen, amelyet az egyén belép. A program résztvevői a kutatási készségüket is javíthatják, és javíthatják problémamegoldó képességeiket.

A Növénytudomány Bachelor költsége jelentősen változik. A tandíj teljes költségét befolyásoló tényezők közé tartozik az iskola helyszíne és a program időtartama. A diákoknak az alkalmazást megelőzően figyelembe kell venniük a megélhetési költségeket is.

Egyre nagyobb szükség van a növénytudományi fokozattal rendelkező egyénekre. Az a képesség, hogy a programot egy adott érdeklődési területhez igazítsa, lehetővé teszi a diplomások számára, hogy céljukat széles körben vagy célzottabb módon folytassák. A címzettek közé tartozik például a virágtervező, a növénynemesítés, a patológus, a növénybiológus, a helyszíni tanácsadó, a talajkutató, a tájművész, az üvegházhatást okozó szakember, az agronómus, a biotechnológus, a kertészettudós, a környezetvédelmi tudós vagy a vegyész.

Több intézmény kezdte bevonni a növény tudományokat, mint program opciót. Sok iskola kínál online tanfolyamokat, amelyek kényelmesek a kevésbé rugalmas menetrendű egyének számára. Ha érdekel a program, keresse meg az alábbi programot és keresse meg közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodáját az űrlap kitöltésével.