Keystone logo

54 Bachelor Programok ban ben Német 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Nyelvek
 • Német
Szakirányok
 • Nyelvek (54)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Német

  A főiskolai diplomát német kiváló módja a diákok, hogy elősegítsék a mesteri a német nyelv és a hozzá kapcsolódó nyelvjárások. Egyének, akik sikeresen befejezni ezt a programot is többet megtudni a történelem és a kultúra Németországban, valamint más német nyelvű országokban.

  Az egyik első kérdése sok diák van, amikor felfedezzük, hogy mennyire lehetőség van, ami a Bachelor németül? Ez a 4 éves egyetemi diploma hajlamos közé tartoznak a tanulmányok német irodalom, mozi, és más kulturális témákkal. A hangsúly a német nyelv önmagában is elég jelentős, számos tanfolyamok kiejtés, fonetikai, és a fordítás lenne szükség, és azt is felajánlotta, mint választani. Egyes programok kínálnak a külföldi tanulmányi tapasztalat egy német nyelvű országban befejezni az iskolai tapasztalatok.

  Sok oka van annak, hogy miért a hallgató dönt, hogy folytatja a diplomát német amelyek túlmutatnak szeretnének elsajátítani a nyelvet.Ez a program átnyúlik a különböző kapcsolódó területeken, beleértve a történelem, az irodalom és a kulturális tanulmányok, amelyek mindegyike lehet használni a különböző akadémiai és a munkával kapcsolatos beállításokat.

  A költség egy Bachelor német jelentős mértékben eltérhetnek attól függően, hogy az iskolák azon gondolkodik, hogy részt; változók közé program időtartama és a külföldi tanulmányokat lehetőségek. Fontos, hogy szorosan a kutatás a tandíj és a kapcsolódó díjakat az egyes egyetemek.

  Pályakezdő program több karrier üzletek felfedezni. Napjaink egyre inkább globális gazdaság, Németország büszkélkedhet a negyedik legnagyobb gazdaság a világon. Ez a hivatalos nyelv a hat európai országban, és beszéli több mint 200 millió ember világszerte. Részletes megértését ennek nyelv és kultúra felkészülni a fejlett tudományos tanulmányok terén, vagy kapsz egy él számos üzleti, jogi, vagy nemzetközi ügyekben.Néhány diplomások is vált tolmácsok és fordítók.

  Vannak olyan nemzetközi lehetőségek A program a különböző iskolákban; Egyes programok online elérhetők. A kezdéshez egy természetesen keresni a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.