Keystone logo

87 Bachelor Programok ban ben Technológiai tanulmányok Mesterséges intelligencia 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Technológiai tanulmányok
 • Mesterséges intelligencia
Szakirányok
 • Technológiai tanulmányok (87)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Technológiai tanulmányok Mesterséges intelligencia

  A főiskolai diploma középiskolai tanulmányi program, amely jellemzően három-öt éven belül befejeződik. A hallgatók, akik szeretnének belépni egy posztgraduális vagy szakmai program jellemzően meg kell egy bachelor fokozatot. Az elnyert diplomát Bachelor of Arts vagy Bachelor of Science fokozatnak lehet nevezni, attól függően, hogy a tanfolyam és a szükséges kreditek száma.

  Mi az alapkép a mesterséges intelligenciában? Ez az oklevél felkészíti a tanulókat mesterséges intelligencia alkalmazások fejlesztésére, mint például beszédfelismerés, arcfelismerés és nyelvfordítás. A tanulmányi területek közé tartozhatnak az adatbányászat, a fejlett matematika, a mérnöki és a robotika. A tapasztalatcsere vagy a szakmai gyakorlat számos programot állít össze, és felkészíti a hallgatókat a pályára és a posztgraduális tanulmányokra.

  A mesterséges intelligencia fokozatának megszerzése olyan erős analitikus gondolkodási készségeket és problémamegoldó képességeket fejleszthet, amelyek személyesen és szakmailag előnyösek a diplomások számára. A diplomások is fejleszteni tudás az adatbányászat és elemzés, amely megnyitja kapuit a sokféle iparágban.

  A költsége a főiskolai végzettség függ a kiválasztott iskola és a tanulmányi idő. A hallgatóknak kutatniuk kell vagy kapcsolatba kell lépniük a leendő iskolákkal annak biztosítása érdekében, hogy rendelkezzenek a szükséges információval.

  A mesterséges intelligenciával rendelkező bachelor fokozat megnyithatja az utat az új és izgalmas pályákhoz. Lehetséges munkák közé tartozik az adatgyűjtő, a gépi tanulás szakembere vagy a számítógépes mérnök. Valaki, aki élvezi a tanítást, taníthatja másoknak a mesterséges intelligencia kifejlesztését és felhasználását, vagy középiskolai vagy felsőoktatási képzésben kívánnak tanítani. Egy másik alternatíva a mesterséges hírszerző alkalmazásoknak a fogyasztóknak történő értékesítését célzó vállalatok értékesítése. Ez egyre növekvő terület, így a munkahelyek néhány év alatt elérhetők lesznek, amelyek ma nem léteznek.

  A leendő hallgatók mesterséges intelligenciát végezhetnek egy főiskolán vagy egyetemi campuson, vagy esetleg online módon. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.