Keystone logo

10 Bachelor Programok ban ben Megújuló energia 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Energiatanulmányok
 • Energia
 • Megújuló energia
Szakirányok
 • Energiatanulmányok (10)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Megújuló energia

  A főiskolai diplomát megújuló energia fellebbezhet a diákok egy élénk érdeklődést fejlesztése és támogatása források és technológiák, amelyek kibővítik az energia lehetőségeit gazdaságok és társadalmak a világ minden tájáról.

  Mit jelent pontosan a Bachelor in Renewable Energy? Ez a tanfolyam egy felsőfokú szak, amely létrehozza és épít egy alapítvány a kommunikáció, kritikai elemzés, matematikai és természettudományos, különös koncentráció megújuló erőforrás technológiák. Ezek közé tartozik a zöld épület, bio- és alternatív energetikai rendszerek, mint például a szél- és a napenergia. Osztályok nyújthat a gyakorlati tudás az elektromos és gépészeti kell alkalmazni, mint a megújuló energiaforrások, valamint a hangsúly az energia komponensek, mint az üzemanyagcellák és a geotermikus energia.

  Az ilyen mértékű részesülhet a hallgató által elérni kívánt a jövőben a megújuló energia azáltal, hogy értik a termodinamika, az energia történelem, az energiahatékony építészeti tervezés, ellenőrző rendszerek tervezése és így tovább. Diplomások beléphet a mester vagy más felsőfokú program egy jól lekerekített háttérben a megújuló energiaforrások, illetve közvetlenül eljuthat az iparban.

  Tandíj és díjak olyan mértékben egyedileg beállítani az egyes intézmények által. Hogy megtudja, a költségek egy tanfolyam, forduljon közvetlenül a felvételi iroda a program, amelyet választott.

  Van egy világ a lehetőség nyitva áll a diákok, akik diplomával a diplomát megújuló energia. Mind a magán- és az állami szektor nyújt több karrier lehetőségeket. Emberekre van szükség a projektfejlesztés, alkatrészgyártás, építési, üzemeltetési és műveletek vezetők, telepítés, oktatás és képzés, valamint a rendszerek marketing és értékesítés.Diplomások konzultálhat a magánvállalatok vagy a közüzemi, illetve biztosítsa a költségvetés pozíciója a mélyépítésben.

  Alternatív és megújuló energiák dolgoznak, és támogatni enyhítését véges erőforrások az egész bolygón. Légy része ennek az izgalmas területen kezdjük, a mai program. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.