Keystone logo

10 Bachelor Programok ban ben Marketingkutatás 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Marketing tanulmányok
 • Marketing
 • Marketingkutatás
Szakirányok
 • Marketing tanulmányok (10)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Marketingkutatás

  A diplomát célja, hogy a legmagasabb szintű egyetemi diplomát egy adott területen. A tanulmányba épül, hogy a jelölt a megalapozó ismeretek, a legjobb gyakorlatok és elméleti hátterét egy adott területen, valamint a történelem.

  Mi a Bachelor Marketing Research? Ez egy bizonyos fokú egy speciális tanulmányok a részterület a marketing, amely a leginkább érintett, amit tesz reklám hatásos vagy hatástalan. A jelentkezőknek folytat ilyen mértékű megtanulják mind az általános elveket a hatékony reklám és egyedi módon strategize célközönség számára. A képzési programok ezen a területen hajlamosak elérni, hogy ötvözi a hagyományos marketing tanfolyamok és specifikus osztályokat az ilyen jellegű stratégiai kutatási, hogy a hallgatók készség készlet, amely felé irányul, hogy képes biztosítani, hogy betekintést az ügyfelek és a munkaadók.

  Az előnyök egy főiskolai diplomát marketing kutatás, mint egy általánosabb mértékben a területen sok. Mivel a területen óriási és komplex, specializáció lehetővé teszi a diákok, hogy versenyképesebbé váljanak által szerez gyakorlatot a készségeket, amelyekre szükségük lesz arra, szakmailag.

  A költségeket az okleveleket a piackutatás általában nagyon változóak attól függően, hogy az egyetem saját országában, és a modell működését. Ahhoz, hogy megtudja, milyen tandíj költségek egy adott iskolában, akkor a legjobb, ha a kapcsolatot, hogy az iskolai közvetlenül.

  A jelentkezőknek, akik sikeresen elvégzik a Bachelor Marketing Research általában elhelyezkedni a reklámipar, tanácsadás cégek és kliens cégek. Ezek létfontosságúak a csapat tagjai minden stratégiai reklám csapat, és ők is hajlamosak elhelyezkedni tanácsadó cégek, amelyek tanácsot adnak ügynökségek kívülről is.

  A legtöbb szakon a stratégiai marketing is kínálnak erős távoktatási elemek.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.