Keystone logo

27 Bachelor Programok ban ben Marketing kommunikáció 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Újságírás és tömegkommunikáció
  • Kommunikáció
  • Marketing kommunikáció
Szakirányok
  • Újságírás és tömegkommunikáció (27)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Marketing kommunikáció

A főiskolai diplomát épül az alapja a középfokú oktatásban, hogy mélyebb tudás és képzés a választott területen. Az oklevél követelmény számos karrier, és fel lehet használni, hogy megalapozzuk a további vizsgálatok a posztgraduális szinten. A főiskolai általában úgy három-négy év alatt fejezik be.

Mi a Bachelor in Marketing Kommunikációs? Diákok, akik folytatni ezen a területen elindulna egy gyors iramú és izgalmas karrier. Marketing kommunikációs szakemberek iránti érdeklődést márkanevek és termékek, hozzon létre hirdetési kampányokat, és integrálja a különböző média expozíció a következetesség. Az edzés osztály munkáját, valamint egy szakmai, amely elméleti és gyakorlati oktatás. A program középpontjában a fejlődő írásbeli és szóbeli nyelvtudás a hangsúlyt a vonatkozó ötleteket és információkat. Tanfolyamok vizsgálja meg az összes kommunikációs módok és az emberi kapcsolatok.A diákok értsék public relations, nyomtatott újságírás, és a különféle szociális média. Tanulmányok tartalmazza az üzleti témákban, mint a marketing stratégia és kommunikáció menedzsment.

Személyes előnyeit a program a fejlesztési jobb kommunikációs készség. Ez fokozott egyértelmű kifejezése gondolatait és elképzeléseit. Tanulmányok az emberi beavatkozás javíthatja az interperszonális kapcsolatok révén fokozott figyelmet mások hogyan látják, amit látni és hallani.

Bachelor programok marketing kommunikációs világszerte elérhető, és különböznek hosszú és persze követelményeknek. Költség függően változik iskolába, helyét, és a tananyag. Diákok találják meg a lehetőséget, és válassza ki a lehetőséget, hogy a legjobban megfelel az igényeinek és céljainak.

Karrier kilátások diplomások kiváló. A vállalkozások és szervezetek szorulnak szakemberek integrálni marketing kampányok és lépést tartani az új módja a reklám.Példák a munkaköri leírások tartalmazzák kommunikációs tanácsadó, gazdasági tervező, public relations szakember, és kommunikációs igazgatója. Globális lehetőségek állnak rendelkezésre a nemzetközi vállalatok. A diákok is szakosodott digitális média vagy a tömegkommunikáció, megnyitva a további lehetőségeket az újságírás, műsorszórás, és az e-kereskedelem.

Először a karrierjét a dinamikus területén marketingkommunikáció, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.