Keystone logo

14 Bachelor Programok ban ben Mérnöki tervezés 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Mérnöki tanulmányok
  • Mérnöki tervezés
Szakirányok
  • Mérnöki tanulmányok (14)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Mérnöki tervezés

A leendő hallgatók, akik fontolgatják a karrier a mérnöki tervezés valószínűleg erős háttérrel a matematika és a tudomány és erős érdeke fűződik a technológia. Engineering egy széles területén, biztosítva a diákok a lehetőséget, hogy mozogni több különböző irányba a karrierjük.

&nbsp

Mi a Bachelor in Engineering Design? Ez a középiskola utáni szak biztosít a hallgatók szilárd alapokat tervezés, gyártás, technológiák és termékek fejlesztése. Folytató hallgatók mérnöki tervezés mértékben érdekeltek lehetnek jön az új termékek. A legtöbb kreatív egyének, akik élvezik a problémamegoldás. A karrierjük, akkor hibajavítást a tervek együttműködve is prototípusok előtt termelési folyamat kezdődik. Ők is dolgoznak együtt kidolgozása mérnökök és mások, akik lefordítja a terveik be teljes mértékben megvalósítani termékek.

&nbsp

Keresőképesség mérnöki tervezés mértékben a hallgató számára egy erős alapot mind elméleti, mind gyakorlati szempontból a mérnöki tervezés. A diákok gyakran megtanulják, mi kell ahhoz, hogy egy új termék a kezdeti megjelenítés szakaszban a végső termelés. Megismerhetik a problémamegoldó készség és hogyan befolyásolja a csapat többi tagjával.

&nbsp

Megszerzésének költségei ilyen mértékű függ az iskola, a hossza a program és a lakótér. Megszerzése főiskolai diplomát rendszerint négy év néhány egyetem kínál egy ötödik évben lehetőség. Gondos kutatás biztosítja programot választ, amely legjobban megfelel a hallgató.

&nbsp

Számos karrierlehetőségek a diplomások a mérnöki tervezés diplomát. A diákok is dolgozik, mint a termék tervezőmérnökök területén a gyártás, a biotechnológia, videojáték, környezetvédelmi mérnöki vagy akár repülőmérnök.Néhány más tudományágak, amelyek vonzó diplomások emberi rendszerfejlesztés és hangtechnika. A szerepe a tervezőmérnök van egy kreatív összetevője, hogy ad sok diplomás megnövelt értelemben a munkával való elégedettség.

&nbsp

A leendő hallgatók világszerte lehetőségek megszerezni ezt a fokozatot. Továbbá, azok meg tudnak részt venni, vagy esetleg azok valamennyi osztályok online. A távoktatás előnye a kisebb költség és rugalmasság. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.