Keystone logo

56 Bachelor Programok ban ben Mérnöki menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Mérnöki tanulmányok
  • Mérnöki tanulmányok
  • Mérnöki menedzsment
Szakirányok
  • Mérnöki tanulmányok (56)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Mérnöki menedzsment

A főiskolai szintű mérnöki irányítás lehet a hallgató, aki szeretné folytatni egyetemi program, amely egyesíti a tudást a technikai oldala mérnöki elemzése a társadalmi alkalmazások és következményei.

Kutatása során felsőfokú képzési programok, egy diák lehet kérni, ami egy Bachelor in Engineering Management? Ez a tanfolyam kínál egy széles bázis osztályok felé irányul fixáló tapasztalati tudás mérnöki az üzleti menedzsment ismeretek. Egy tipikus tanterv az matematikai és természettudományos képzések, mint például a fogkő, a fizika és a kémia. Lehet, hogy a hangsúly, valamint a számviteli, üzleti vállalkozások finanszírozása, a költségek ellenőrzése, a csapatépítés és a kritikus rendszerek elemzése. Egy egyetemi kurzus is felkészítse diplomások civil, mechanikai és elektromos mérnöki vezetői pozíciókban.

A fő előnye, hogy ez a fajta szak lehet a tartomány és a rugalmasság a pályaválasztás alkalmazás.Elegyítő praktikus gyakorlati oktatás mérnöki mély megértése menedzsment technikák és elemzési felajánlhatja széles fellebbezést ez a fajta program egész iparágak.

A díjat kapcsolatos felvételi és tandíj eltérő lehet attól függően, hogy a program. A legjobb módja annak, hogy megtudja költségekről az intézménye kapcsolatba közvetlenül.

A végzős főiskolai mérnöki menedzsment is szándékunkban áll, hogy megkezdi a karrier a projekt menedzsment, a minőségbiztosítási vezetője, gyártásával műszaki igazgató, rendszerek műszaki igazgató, illetve értéke a műszaki igazgató. Sok lehetőség van, valamint a szakmai engedélyezési és tanúsítási képzés. A mérnöki diplomát menedzsment lehet ideális a helyzet a projekt elemzése, működését vagy minőség-ellenőrzés. A kritikus gondolkodás és a kommunikációs háttérnek hasznos lehet a karrier az értékesítés, marketing, vagy az emberi erőforrások.

A mérnöki diplomát menedzsment nyithat utat biztosít a különböző stimuláló karrier. Ez a nemzetközi vonatkozású diákoknak, akik a vágy, hogy áthidalja a kemény tudomány és a kommunikációs készség szolgáltatás kialakításához és fenntartásához termelési technológiák pozitív hatása. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.