Keystone logo

28 Bachelor Programok ban ben Médiatechnológia 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Újságírás és tömegkommunikáció
 • Média
 • Médiatechnológia
Szakirányok
 • Újságírás és tömegkommunikáció (28)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Médiatechnológia

  A főiskolai diplomát általában a legmagasabb díjat kapott az egyetemi oktatásban. Pályakezdő ez a program sem beköltözik karrier pozíciók, vagy úgy dönt, hogy a munka felé további tudományos díjat. A szak általában körülbelül négy év alatt lehet elvégezni; Diplomás 120 félév kredit a választott szakon.

  Mi a Bachelor in Media Technology? Ez a program középpontjában a biztosító egy alapítvány a technológiát használják a digitális média rendszerek. Ezek közé tartozik az alkalmazott technológiák elemzése média, termelő interaktív média, az elosztó a digitális tartalmak, és a generációs interaktív média. Érettségi, a diákok megértsék a különböző hardver és szoftver rendszerek támogatására használják fel a digitális média. A végzettek képesek fejleszteni a digitális média projektek.

  A hangsúlyt a kreativitás és a termelés, a tanfolyam a program felkészíti a diákokat, mind a gyakorlati alapjait villamosmérnöki, számítástechnika, és a digitális média technológia, és a hangsúlyt a kreatív programok fejlesztését, a tartalom, grafika, és a média. Diplomások készek részt venni teljesítése és izgalmas pályára a folyamatosan fejlődő médiaipar.

  Való részvétel költségeit ebben az alapképzésben változhat az egyik iskolából a másikba, különösen mivel ezek az iskolák találhatók számos különböző országokban. Kapcsolatos információkért tandíj és díjak, érdeklődő magánszemélyek fel a kapcsolatot az iskolák az általuk választott.

  A digitális média ágazat gyorsan változó és fejlődő. Jelenleg sok a kereslet a magánszemélyek, akik kreatívan nyújt internet fejlődését, játékok és információs rendszerek.Pályakezdő ez a program megtalálja pályára a nagy médiavállalatok, internetes cégek, és a multimédiás vállalkozások. Munkaköri leírások tartalmazzák Digital Media specialista, Digital Content Producer, digitális kampány specialista, audiovizuális gyártási specialista, igazgatója Digital Content and Media, és marketing igazgató. Careers ígérnek izgalmas és folyamatosan változó munka tapasztalatait.

  Ha érdekel a programban résztvevő, nézd meg a beiskolázási lehetőségek a műsorújságot. Használja a vezetést formák a kapcsolatot az iskolák. További információkért célszerű keresni a programot alatt, és lépjen kapcsolatba közvetlenül a felvételi irodában az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.