Keystone logo

18 Bachelor Programok ban ben Média és design 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Újságírás és tömegkommunikáció
 • Média
 • Média és design
Szakirányok
 • Újságírás és tömegkommunikáció (18)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Média és design

  A főiskolai 's fok gyakran felkészíti a tanulókat a szakmai karrier útján általános osztályok és a kurzusok fontos az adott fő. Meg lehet venni bárhol három hét év befejezni ezt a fokozatot.

  Mi a Bachelor Média és Design? Ez diplomát ötvözi a kategóriájában tanulás gyakorlati tapasztalat, hogy a diákok szakmai ismeretek a számítógépes média design. A részletek a program függ az intézmény, de sok a hangsúly a projekt menedzsment, a fejlődési elmélet és a gyártási folyamatot. Tanfolyamok az ehhez szükséges mértékben tartalmazhat fejlett illusztráció, az írás a digitális média, a digitális elrendezés és design, új technológiák, mozgóképek, kamera és a kép, a média történetmesélés, és a grafikai tervezés és művészi.

  Befejezése után ilyen mértékű, a hallgatók képesek lesznek létrehozni mind az interaktív és aktív videók, animációk és a grafika.Ezek a képességek vezethet belépő szintű pozíciókat a közép-menedzsment belül a munkahelyek növekvő területeken mozgó grafikai, gyártás, játék, videó vagy design.

  Ahogy megpróbálja kitalálni, hogy ha ezt a diplomát is igaz akkor, meg kell vizsgálni a tandíjat. A tipikus költség függ, ahol az iskola is található, ahol élsz, hogyan vegye osztályok és hány osztályt szedése közben félévben.

  A Bachelor Média és Design, akkor munkát találni a különböző területeken. Néhány diák a végén címek, mint a művészeti igazgató, projekt menedzser, webdesigner, videó szerkesztő, multimédia specialista, a játék tervezője, animátor, grafikus, reklám művész és kommunikációs igazgatója. A pontos helyzet akkor a végére is függ a területen a specializáció, a korábbi tapasztalatok és a karrier célok.

  Miután kitalálni melyik alapképzés megfelelő az Ön számára, és a karriered céljait, meg kell alkalmazni, hogy egy iskola.Szerencsére, a pályázati folyamat meglehetősen egyszerű. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.