Keystone logo

15 Bachelor Programok ban ben Luxus menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Menedzsment tanulmányok
 • Luxus menedzsment
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (15)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

   Bachelor Programok ban ben Luxus menedzsment

   A főiskolai diplomát, magánszemélyek készülnek, hogy a továbbiakban az oktatási lehetőségek, közvetlenül eljuthat a sikeres karrier, vagy válnak jogosulttá a nagyobb szakmai siker, mint hogy már van. A programok általában körülbelül négy évvel természetesen a munka. Ezek egyetemi programok megalapozása, hogy az egyének kell, hogy legyen jártas az általuk választott iparágban.

   Mi a Bachelor in Luxury Management? Ez a program olyan területekre terjed ki, mint a divat, a kiskereskedelem, és a szálloda vezetősége. A programok általában középpontjában az irányítási luxuscikkek, és a divatok, valamint a luxus szolgáltatásokat. A diákok ki vannak téve a leghatékonyabb módszer a turizmus vagy a kiskereskedelmi eladások az új divat. Ők vannak ellátva a gyakorlati képzés erősítése az oktatási modellek tanulnak. Tanfolyamok közé az általános oktatási követelmények és osztályok összpontosított közvetlenül a tanulók pálya- preferenciák.

   A főiskolai diplomát, sok diplomás készek lépni a munkaerőpiacra. Míg néhány társaik lehet munkát keresni diploma nélkül, akik teljesítették a program gyakran mozog jobbra a vezető pozíciókat. Szakmai gyakran elérhető, hogy a jelenlegi hallgatók lehetőséget építeni saját hálózati szakemberek.

   A költségeket a részt ezekben a programokban változhat, természetesen. Az iskolák és oktatási intézmények, különösen a nemzetközi határokon át, létrehozza a különböző tandíjat menetrendek. Érdeklődő egyéni vegyék fel a kapcsolatot az iskolák közvetlenül a díj információt.

   Diplomások is megtalálja helyét a marketing, az értékesítés és a branding területeken a luxus iparág. Egyéb állások közé divat szerkesztője, merchandising, design, illusztráció, textil, termékfejlesztés, szálloda vezetősége, és a luxus-márka menedzsment.Néhány diplomások dolgozik, amelynek középpontjában a hamisítás elleni, míg mások munkahelyi irányító berendezéssel kapcsolatos szállodák. Egyes szakemberek is az értékesítési és mások kutatási divatirányzatok.

   Ha valaha is fontolóra a karriert a luxus menedzsment, akkor megtekintheti a rendelkezésre álló oktatási lehetőségeket, hogy Ön hivatkozva a program listát. Megtalálja egyszerű ólom formája, hogy a folyamat egyszerűsítése kapcsolatba iskolákban. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.