Keystone logo

4 Bachelor Programok ban ben Luxus marketing 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Marketing tanulmányok
  • Marketing
  • Luxus marketing
Szakirányok
  • Marketing tanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Luxus marketing

A sikeres befejezése a főiskola jelentős által előírt tanfolyam, a diákok általában oda a diplomát. Ez a diploma jelenti elsajátítását azok főbb kihelyezett, és a képzett diplomások keresnek munkát, vagy ha úgy döntenek, folytassa posztgraduális tanulmányok.

Mi a Bachelor luxus Marketing? Ez egy interdiszciplináris szak, amely fejleszti a diákok ismereteit az olyan fogalmakat, mint a márka, a termékfejlesztés, az értékesítés, és természetesen, a marketing. A hangsúly a luxuscikkek célja, hogy felkészítse a tanulókat a pályára a high-end környezetben és projektek. Képzés, amely lehet a tananyag tartalmazza bevezetés divat, elvek a marketing, a tervezés és a luxus értékalapú értékesítési technikákat. Mindegyik elengedhetetlen a fejlődő tanulók képesek-e ellátni az előkelő iparágakban.

A Bachelor in Luxury marketing előnyöket hallgatók megismertetése őket egyezmények nagy érték-alapú iparágak és felkészíti őket, hogy hozzájáruljanak jól az ilyen környezetben. Általános marketing ismeretek, amelyek hangsúlyozzák a program a diákok általában vonzó tulajdonságait a bérleti vezetők.

A költségek egy Bachelor luxus Marketing határozza meg számos tényező, többek között, hogy melyik iskola úgy dönt, hogy részt vegyen és hol található. Annak érdekében, hogy a legjobb becslés a költségek, vegye fel a kapcsolatot egy képviselője a felvételi irodában.

Sok diplomások ilyen mértékű szakmai pályára a divatipar. A mértéke a metsző túlértékelt előkelő érték és marketing technikák, hogy a diákok ennek ismeretében előnyt luxusmárka munkáltatók, akik értő munkatársait.Akkor találja magát képzett a pozíciók, mint brand manager, marketing igazgató vagy kampány tervező high-end munkáltatókkal egész számos iparágban.

Ha érdekli megszerezte a Bachelor Luxus Marketing az interneten, vannak olyan iskolák, amelyek kínálnak egy ilyen program. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.