Keystone logo

5 Bachelor Programok ban ben Létesítmény menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Üzleti tanulmányok
 • Ingatlanközvetítés
 • Létesítmény menedzsment
Szakirányok
 • Üzleti tanulmányok (5)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Létesítmény menedzsment

  A főiskolai általában az első fokú szerzett a hallgató tanulmányi karrierjét. Programok általában egy általános főiskolai oktatás, valamint a fejlett tudás és készségek a kiválasztott speciális területen. A diplomát lehet használni bejárat a kívánt szakma vagy meg kell megalapozni a további vizsgálat a mester szinten.

  &nbsp

  Mi a Bachelor in Facility Management? Létesítményvezetők felügyeli a funkciókat a fizikai környezet összehangolásával a szervezet támogatói szolgáltatásokat. Ők győződjön meg arról vendégek és dolgozók kényelmes, hogy üzleti tevékenységét simán tud folyni. Curriculum központok megértsük az eszköz tulajdonosok és a bérlők, valamint technológiájának integrálása, folyamatok és a kiszolgáló személyzet ezen igényekhez. Általános üzleti tanulmányok kombinálják képzés épületgépészeti rendszerek.Tanfolyamok lehetnek facility management elveket, projekt menedzsment ismeretek, ingatlan tervezés és fejlesztés, statisztika, közgazdaságtan, és HVACR rendszerek (fűtés, szellőzés, légkondicionálás és hűtés).

  &nbsp

  A programból származó előnyök közé tartozik a kritikai gondolkodás fejlődését és a problémamegoldó képesség. Ezek vezetői képességek lehet használni annak érdekében, fontos célok, és az életminőség javítása.

  &nbsp

  Az ára folytat Bachelor in Facility Management változik az egyik iskolából a másikba függően helyét és tantervi követelményeket. Lehetőségek állnak rendelkezésre a globális piacon. Diákok találják meg a lehetőséget, és válassza ki a választást, hogy a legjobban megfelel az igényeinek és céljainak.

  &nbsp

  Diplomások számíthatnak a fényes kilátások a pályára a területen. Vállalkozások, kórházak, repülőterek, szállodák és rendezvényhelyszínek minden kell képzett szakemberek, hogy koordinálja szolgáltatásokat a helyszínen.Minta munkahelyek közé igazgató vagy tervező építési technológiák, létesítmény vezetője vagy igazgatója, igazgatási szolgáltatási igazgató. Készségekre is alkalmazható munkahelyek kapcsolódó vezetői pozíciókat, mint építészeti és építőipari tervező vagy elemző. További vezetői pozíciók állnak rendelkezésre vendéglátás, takarítás és a biztonsági szervezetek. Diplomások is igénybe kívánják venni a tudás és készségek kezdeni a saját szolgáltató cégek.

  &nbsp

  Tegye meg az első lépést egy izgalmas és kihívásokkal teli karrier. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.