Keystone logo

32 Bachelor Programok ban ben Légiforgalmi mérnök 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Mérnöki tanulmányok
 • Légiforgalmi mérnök
Szakirányok
 • Mérnöki tanulmányok (32)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Légiforgalmi mérnök

  A főiskolai végzettség megszerzése egy teljesítő következő lépés, amit a középiskola után tehet. Ez lehetővé teszi, hogy többet megtudjon, miközben szélesíti a horizontokat, személyesen növekszik, és új lehetőségeket nyit meg karrierje számára.

  Mi az a Bachelor in Aeronautical Engineering? Az ezen a területen folyó programok nemcsak a repülőgépeket, mint a repülőgépeket és a helikoptereket repülik, hanem a repülőgéptudás és a kézműves tervezés képességét is taníthatják. Ez jobb előkészítést és a járatok összehangolásának képességét biztosítja a diákoknak, beleértve a tanítás biztonságát, az elemzést és a navigációt. Ezek a programok jellemzően a diákok képességeit alakítják ki és tervezik meg a légiközlekedési helyzeteket, valamint hogy jobban megértsék a kézművük formatervezését.

  A repüléstechnikai alapképzésben sokan tudják kezelni a mindennapi életet fontos döntéshozatali képességekkel. A diákok is megtanulják a részleteket a légi jármű gyártásában, és hogyan kezelik és tartják fenn a repülőgépeket.

  Attól függően, hogy a légiközlekedési mérnöki egyetemre menjen, a költségek eltérhetnek. A program akár három-öt évig is eltarthat, bár részidős lehetőségek is rendelkezésre állnak.

  Azok, akik a légiforgalmi mérnökként szerezhetnek diplomát, folytathatnak számos olyan pályát, amelyek a légi járművekre és a technikai szempontokra összpontosítanak. Egy ilyen karrierlehetőség valakinek az a célja, hogy repülőgép-tervezővé váljon, aki új járatokat és szoftvereket hoz létre a járatokon. A repüléstechnikai mérnökök ezalatt dolgoznak repülőgépek, helikopterek és még űrhajók karbantartásában és gyártásában. Egy másik lehetőség egy repüléstechnikai kutató, aki elsajátítja és fejleszti az új technológiákat, hogy javítsa a repülési kézműveket. Különböző egyéb lehetőségek is rendelkezésre állnak, amelyek között szerepelnek a repülőgép-tanácsadók és a karbantartó szakemberek, akik segítenek megtalálni és megoldani a repülőgépekkel kapcsolatos problémákat.

  A Aeronautical Engineering Bachelor lehet keresni a különböző iskolák szerte a világon, beleértve az online lehetőségeket. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.