Keystone logo

55 Bachelor Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Kulináris művészetek 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Élelmiszer és ital tanulmányok
  • Kulináris művészetek
Szakirányok
  • Élelmiszer és ital tanulmányok (55)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Kulináris művészetek

A főiskolai diplomát egy három vagy négy éves egyetemi megnevezés, amely felkészíti a tanulókat a munka egy adott iparág vagy szakon. A legtöbb főiskolai szakok közé mintegy 40 főiskolai képzés és a szükséges 120 kredit félév befejezéséhez.

Csak mi egy Bachelor in Culinary Arts? Ez a program általában körülbelül négy év alatt fejezik be, és magában foglalja a teljes körű vizsgálata az alapvető és fejlett készségek szükségesek karriert a kulináris világban. Amellett, hogy a hónolás kulináris képességek, a tanulmányok biztosít a hallgatók egy erős alapot az üzleti. Témák, mint a pénzügy, marketing, és a fenntartható üzleti gyakorlat gyakran tárni, és a gyakorlatban. További témák tanulmányi gyakran tartalmazzák a nemzetközi konyha, a táplálkozás és a higiénia.

Diákok, akik sikeresen keresni egy Bachelor in Culinary Arts általában képesek parancsolni magasabb fizetést, mint a nem-fokos holding társaik.Ők is tudják folytatni a fejlettebb fok a konyhai területen, ha szükséges.

Nincs meghatározott költség megszerzéséhez Bachelor Kulináris Arts. Inkább a költségek gasztronómiai programok változó tényezők alapján, mint például a hosszát a program, a presztízs, az iskola és a földrajzi régió vagy ország, amelyen keresztül a program által kínált.

Bachelor Kulináris Arts diplomások felkészült munka keretében széles pozíciókat a gasztronómiai és élelmiszer-szolgáltatás területén. Néhány diplomások tovább dolgozni, mint szakácsok, szakácsok, szakácsok sous, cukrászok és a főzés oktatók. Mások munkát találni, mint az élelmiszer-írók, élelmiszer nagykereskedők, a termék a fejlesztők, tulajdonosok vagy étterem sommelier, többek között pozíciókat.

Ha egy Bachelor in Culinary Arts úgy hangzik, mint valami, amit szeretnék folytatni, hasznosítani Masterstudies "kiterjedt és globális szaknévsora kapcsolódó programok, és a vezető űrlapot, hogy segítsen megtalálni egy jól illeszkedik az Ön egyedi igényeit és vágyait. Számos gasztronómiai programokat kínálnak a világban, így keresni az alábbi program, és lépjen kapcsolatba közvetlenül a felvételi irodában az iskola választott kitöltésével előnyben formában.