Keystone logo

12 Bachelor Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Kreatív iparág menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Menedzsment tanulmányok
 • Kreatív iparág menedzsment
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (12)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Kreatív iparág menedzsment

  A főiskolai diplomát egy négy-öt éves program, amely felkészíti a tanulókat a karrier egy adott szakmai területen. Egyetemi programok léteznek általános és egyedi kiemelt területeken, így lehetséges, hogy megtalálja szorosan kapcsolódó programokat. Azokban az esetekben, egyedi programok jellemzően célja a diákok világos képet arról a karrier célok, és az általános nagy programok célja azok számára, akik szélesebb bázis szakmai ismeretek terén.

  Mi a Bachelor Creative Industries Management? Ez egy egyetemi menedzsment mértékben kifejezetten alkalmas arra, hogy a diákok, akik szeretnék, hogy a felügyeleti és vezetői szerepek a kreatív iparágak. Azok iparágak közé film, televízió, irodalmi szolgáltatás és grafikai tervezés, más iparágakban.Iskolák kínál Bachelor Creative Industries Management kiemeli azokat a konkrét szükségletek és kihívások a vállalatok ebben az iparágban, a diákok a lehetőséget, hogy megtanulják a legjobb gyakorlatok siker ezen a téren.

  Az előnyök egy Bachelor Creative Industries Management az egyedi különbségek, és több általános menedzsment fok. Kreatív iparágak egyedülálló üzleti modellt, és ez a fokozat célja, hogy a diákok különleges betekintést is.

  A költségek egy Bachelor Creative Industries Management általában nagyjából ugyanaz, mint a többi üzleti programok az iskolában. Általában ez ugyanaz, mint az iskola alapvető tandíj, de a tandíj széles határok között változhat helyről helyre.

  Folytató hallgatók egy egyetemi diplomát kreatív iparágak vezetés számíthat, hogy megtalálják a karrier lehetőségeket a kreatív iparágak, amelyek tükrözik a tapasztalat és a képzés.Erőteljesebb kreatív készségprofilokat hajlamosak vezetnek jobb eredményeket, de ez a fokozat célja, hogy felkészítse az egyik vezetni egy csapatot a reklám, grafikai tervezés, hangképzés, vagy más kreatív területeken.

  A legtöbb egyetem kínálnak főiskolai diplomát is a hallgatók a lehetőséget, hogy saját online kurzusok. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.