Keystone logo

16 Bachelor Programok ban ben Kormányzás 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Társadalomtudományok
 • Politológia tudomány
 • Kormányzás
Szakirányok
 • Társadalomtudományok (16)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Kormányzás

  Azok a hallgatók, akik négyéves diplomát folytatnak egy akkreditált felsőoktatási intézményben, általában egy Bachelor of Arts vagy Bachelor of Science diplomát szerzettek. Mindkettõ egyformán érvényes, ezek a fokok bizonyítják, hogy az egyén jól ismerõs egy adott tanulmányi területen.

  Mi az a Bachelor a kormányban? Ez a fokozat mélyreható képet nyújt a helyi, nemzeti és globális politikai rendszerekről. A hallgatók jellemzően olyan szigorú filozófiai órákat vesznek igénybe, amelyek különböző politikai elméleteket vizsgálnak, mint a kommunizmus, a konzervativizmus, a fasizmus és a liberalizmus. Tekintettel az interdiszciplináris témakör széles körű témáira, sok diák választ egy adott koncentrációra. A népszerű koncentrációk közé tartoznak a nemzetközi kapcsolatok és a külpolitika, a kormányzat és a politika, valamint a pre-law.

  A kormány hallgatók elnyerhetik a kritikus gondolkodási készségeket, amelyek a kontrasztos politikai elméletek és filozófiák elemzéséhez és összehasonlításához szükségesek. A kormányhallgatók is összetett adatok elemzésével és szintetizálásával tudatosíthatók. Ezenkívül jellemzően megszerzik a kommunikációs készségeket, amelyek szükségesek a különböző populációk meggyőzéséhez.

  A költségek sok hallgató számára kulcsfontosságúak. Számos online és globális egyetem kínál a Bachelor a kormány. A tandíj költségek az intézmény és a képzési platform között változhatnak.

  A kormányzati szakemberek jellemzően érdeklődnek a karriert a politikában. Mások fokozatosan használják a közszolgálati karrierjüket, diplomaikat, köztisztviselőket vagy köztisztviselőket. Más diákok úgy döntenek, hogy a magánszektorban dolgoznak, és válnak ügyvédekké, újságírókká vagy politikai elemzőkká. A kormányzati végzettséggel rendelkező diákok is szívesebben dolgozhatnak nem kormányzati szervezetekben, a kormányzati ismeretek felhasználásával az érdekképviseleti tevékenység végzésére.

  Egy főiskolai alapképzés az egyik gyakoribb fokozat. Több ezer online, helyi és nemzetközi iskola kínál kurzust a kormány, hogy segítsen elindítani a karrierjét. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.