Keystone logo

12 Bachelor Programok ban ben Kohászat 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Mérnöki tanulmányok
 • Anyagtudományok
 • Kohászat
Szakirányok
 • Mérnöki tanulmányok (12)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Kohászat

  Egyetemi programok a diákokat felkészítsék nyújt alapvető alapot tanulmányi területen. Ezek a szilárd építőelemek lehetővé teszik a diákok, hogy elindul a karrierje vagy továbbra is ahhoz, hogy megkapja a felső diplomát.

  Mi a Bachelor Kohó? Ez a program magában foglalja a vizsgálat ásványianyag-feldolgozó és kitermelése. A hallgatók képesek lesznek azonosítani a fizikai aspektusait kohászat, mint például a munka fémekkel. A program résztvevői megtanulják, hogyan kell elválasztani nélkülözhetetlen ásványi anyagok, tisztítják magas koncentrációban az ásványi anyagok és használja őket, hogy termékeket képeznek. A program során a diákok megtanulják, hogyan kell leadott, haladjanak, és préselje fém és hogyan keménysége és szilárdsága ezeket a termékeket vezérelhető különböző folyamatokat.

  A diákok megtanulják alapvető készségek a termelés maximalizálása és az energiahatékonyság fokozása a hazai és nemzetközi vállalatok. A Bachelor Kohó fokozza a diák képes megtalálni a helyzetben a növekvő tudományos területen.

  Bár ez az átfogó fokú kínálják nemzetközi egyetemek a világ, a költségek a tandíj függően változik, hogy melyik iskola a hallgató úgy dönt, hogy részt vegyen. Ez egy jó ötlet, hogy az érdekelt hallgatók kapcsolatba a felvételi irodában, hogy megértsék a legújabb program költségeit.

  Diákok, akik diplomával a Bachelor Kohó lehet találni pályára a kutatás, az ipar vagy a menedzsment, vagy dönthetnek úgy, hogy továbbra is az egyetemre. Kohászati ​​mérnök dolgozik érc telepeken, finomítók, acélművek, fémipar növények és laboratóriumok. A kohászatban egyre ásványi kitermelés és finomítás nagy az igény. Nem csak ez a folyamat kritikus a fejlesztés és a gyártás különböző termékek, ez is segít a diákok dolgoznak a környezetet is.

  Akik nem élnek, közel az egyetem továbbra is keresnek egy egyetemi diplomát kohászat keresztül online programok.Ez lehetővé teszi, hogy a diákok keresni fokozatot a kényelem a saját otthonában. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.