Keystone logo

20 Bachelor Programok ban ben Kockázatkezelés 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Pénzügy
 • Kockázatkezelés
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (20)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Kockázatkezelés

  Bármit is teszel az életben, van némi kockázatot. Hogy képes mérni ezeket a kockázatokat is fontos része, hogy bölcs pénzügyi és üzleti döntéseket. Megszerezte a Bachelor in Risk Management egy nagyszerű módja annak, hogy magát a kívánatos mellett a vállalkozások és pénzügyi intézmények a világ minden tájáról.

  &nbsp

  Mi a Bachelor in Risk Management? Ez a fajta oktatási program rendszerint összpontosít kockázatok kezelése kapcsolódó kereskedelmi és pénzügyi intézményeknek. Tanfolyam gyakran összpontosít olyan témákban, mint a kármegelőzés, üzleti statisztika, üzleti gyakorlat, könyvvizsgálói és így tovább. A képzési idő változik, de sok szakok hogy 4-5 év alatt lehet elvégezni. Ez egy jó program választás szervezett a diákok, akik élvezik számok és adatok. Számos osztály is elérhető online, ami egy nagy lehetőség a távoktatásban részt vevők.

  &nbsp

  Az a tény, hogy sok osztályok megszerezte a főiskolai diplomát kockázatkezelés online elérhetők teszi ezt a programot vonzó a diákok a világ minden tájáról. Ez is egy nagyszerű módja annak, hogy földet nemzetközi munkahelyek, és néhány program lehetővé teszi, hogy szakosodnak a program fókuszában.

  &nbsp

  Mennyibe kerülhet keresni egy Bachelor in Risk Management attól függ, hol úgy dönt, hogy tanulmányozza és mennyi ideig tart, hogy pénzt keres a mértéke. Ahhoz, hogy megértsük, milyen költségekkel jár a tanulmányaidat, alaposan tanulmányozzák a programot az iskola, amelyet választott.

  &nbsp

  Az esetek többségében, a diplomások, akik keresnek egy főiskolai diplomát kockázatkezelés képesítéssel munkát a biztosítási és a pénzügyi szektorban. Karrier lehetőségek közé biztosítási ügynök, aláíró, kárbecslõ, pénzügyi vezető és aktuárius. Keresőképesség ilyen magas szinten ezen a területen segíthet diplomások, hogy versenyképes maradjon a még jobb karrier lehetőségeket.

  &nbsp

  Lehetőség van vonatkozik a legtöbb kockázatkezelési programok Töltsd ki az online alkalmazásokat nyújtó intézménynek a program. Ha többet szeretne, keressen meg a program alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.