Keystone logo

15 Bachelor Programok ban ben Kiskereskedelmi menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Menedzsment tanulmányok
 • Kiskereskedelmi menedzsment
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (15)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

   Bachelor Programok ban ben Kiskereskedelmi menedzsment

   A főiskolai diplomát egy egyetemi diplomát, általában az első, hogy a hallgatók elsajátítják, amikor kezdődik a felsőoktatási pályán. Ez jellemzően négy évig tartott, de sok diák van tudni, hogy azt a három. Az alapképzési diplomát elérni kombinációja előadások, vizsgák és a tanfolyam.

   &nbsp

   Mi a Bachelor in Retail Management? Az ilyen mértékű a diákok a készségek és ismeretek meg kell dolgozni a vezető pozícióját a lakossági üzletágban. Ezek a készségek lehet használni, hogy csatlakozzanak egy sor különböző karrier utak a kiskereskedelmi ágazatban, beleértve a kiskereskedelmi menedzsment, a marketing, a beszerzés és felügyelő pozíciók vállalati szinten. A tananyag ezen a területen kiterjed kombinációja kiskereskedelmi, a vezetés és az üzleti élettel kapcsolatos témák.

   &nbsp

   A Bachelor in Retail Management egy nagyszerű lehetőség a diákok felkészülni a jövőben a lakossági.Számos új dolgozók lépett a lakossági területen minden évben, de sokan nem áll szándékában, hogy ez egy állandó karrierjét. A kiskereskedelmi dolgozók, akik komolyan gondolják tovább az iparban, a főiskolai diplomát egy nagyszerű módja annak, hogy megkülönböztessék magukat a tömegből.

   &nbsp

   Az ára a Bachelor in Retail Management függ az intézmény úgy dönt, hogy részt vegyen. A legtöbb fok közötti időt vehet 3-4 év alatt lehet elvégezni, így kiszámítható költségeket kell.

   &nbsp

   Diplomások a Bachelor in Retail Management követhet több különböző pályára a kiskereskedelem területén. Ha inkább dolgozó emberek, tudják kezelni a boltban, vagy csapat vállalati szinten. Azok jobban érdekli a termékek is kap egy munkát, mint a boltban vásárló, stylist vagy beszerzési menedzser.

   &nbsp

   Vannak különböző lehetőségek állnak rendelkezésre világszerte. Folytatódó diplomát online egy nagyszerű módja annak, hogy tanulmányozza a saját szempontjából, vagy választhat, hogy osztályok az egyetemen.Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.