Keystone logo

9 Bachelor Programok ban ben Kiadás 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Újságírás és tömegkommunikáció
  • Média
  • Kiadás
Szakirányok
  • Újságírás és tömegkommunikáció (9)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Kiadás

A főiskolai diplomát korszerű oktatás egy adott területen az érdeklődés. Segítségével a bejárat egy kívánt karrierjét, vagy megalapozza a folyamatos tanulmányait a mester szinten. Programok általában 3-4 éves időtartamra választja.

&nbsp

Mi a Bachelor Publishing? Területén a könyvkiadás növekvő és változó, új módszerek terjesztése írott anyag. A diplomát tananyag alapos ismerete a szempontból a kiadói minden formáját. Áttekintés tanfolyamok tárja magazin és könyvkiadás a nyomtatott és digitális formában. Hangsúlyt fektetnek a az erős nyelvtudás. Class témák lehetnek szerkesztés, lektorálás, kritikai elemzése szövegek, cenzúra, szerzői jog, a plágium és az etika. Üzleti tanfolyamok általános menedzsment és marketing kínálnak, valamint azt az utasítást a technikai készségek. A mértéke gyakran jár képzés kreatív és üzleti írás.Ezek az osztályok megismertesse a különböző kommunikációs formák, mint például a webes tartalom, média megjelenések, saját cikkek, beszédek, humor és jelentések.

&nbsp

Előnyei a kiadói mértékben valósítható meg mind személyes, mind szakmai szempontból. A hallgatók szerezzenek jobb nyelvtudás, beleértve a fokozott átláthatóság, a véleménynyilvánítás és a jobb kommunikáció a gondolatok. Menedzsment tanulmányokat növeli a döntéshozatal és a vezetői képességek.

&nbsp

Programok terén világszerte elérhető, és különböznek tanterv és időtartamát. Ára változik egyik iskolából a másikba attól függően, helyét és mértékét követelményeknek.

&nbsp

Munkalehetőség bőven található a különböző aspektusait a szakmai kommunikáció. A kiadói ipar, karrier közé író, szerkesztő, szövegíró, menedzser és újságíró.Pályakezdő program is alkalmazzák a magas szintű nyelvi készségek olyan területeken, mint a reklám, marketing, tanácsadás, üzleti szerkesztő, vállalati írás és lektorálás. Pozíciók állnak rendelkezésre a közszolgálati, kormányzati szervek, nonprofit szervezetek, valamint az állami és magán vállalkozások. Ezen túlmenően, a mértéke szolgálhatnak felkészülés külsős munkát.

&nbsp

Hogy csatlakozzanak egy izgalmas karriert ezen a dinamikus területen, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.