Keystone logo

38 Bachelor Programok ban ben Kertészet 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Élettudomány
 • Kertészet
Szakirányok
 • Élettudomány (38)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Kertészet

  A főiskolai végzettség a négyéves egyetemi végzettség, amelyet a legtöbb egyetem kínál fel egy adott területen végzett továbbtanuláshoz. Amikor a hallgatók megszerzik az alapképzést, gyakran képzettek belépő szintű munkájukra a tanulmányi területükön, vagy felkészültek a továbbképzési programokba való felvételre.

  Mi a Bachelor a Kertészetben? A kertészet a növénytermesztés kereskedelmi szempontjainak tanulmányozása, beleértve a gyümölcsöket, zöldségeket és egyéb növényzeteket. A hallgatók ebben a programban tanfolyamok tudományágak, mint a biokémia, mikrobiológia és növényi fiziológia. Megtanulják, hogyan végezzen méréseket a kártevők és a növényi patológia ellen. Az okleveles program az ipari növénytermesztéssel foglalkozik, beleértve a trendeket és eljárásokat, amelyek segítik előkészíteni őket a jövő számára.

  A tanfolyamon keresztül a hallgatók megtanulják a stratégiai marketing készségeket, amelyek jobban támogatják termékeiket a jövőben. Képzésük széles köre rugalmasságot eredményez, amely lehetővé teszi számukra, hogy az iparág számos különböző aspektusában kitűnjenek. A szakképzés befejezésekor szerzett időgazdálkodási készségek segíthetnek a diplomásoknak a karrierjük megtervezésében anélkül, hogy kiégnék.

  A kertészmérnöki okleveles program 4-5 évig tart, és a költségek az egyetemről az egyetemre, valamint országról országra változhatnak. Mielőtt elkötelezik magukat egy iskola meglátogatásában, fontos, hogy megvizsgálja, mekkora befektetés lesz az oklevél.

  A hallgatók e program gyakran haladnak a fejlettségi fokozatot, így folytatni pályafutását a kertészeti kutatás, hogy felfedezzék az új módokat, hogy növekszik a növények és a kártevők ellen. Azok, akik fákra fókuszálják tanulmányaikat, felhasználhatják az információkat arboristákká, akik a fa növekedésének és eltávolításának, valamint a megőrzésre irányuló kezdeményezéseknek specializálódnak. A tájépítészek gyakran kertészettudományi diákok, valamint óvodapedagógusok.

  Számos egyetem világszerte olyan online képzési programokat kínál, amelyeken keresztül keresheti az alapképzést. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.