Keystone logo

1 Bachelor Programok ban ben Kalandsportok 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Sport és testmozgás tanulmányok
 • Sporttanulmányok
 • Kalandsportok
Szakirányok
 • Sport és testmozgás tanulmányok (1)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Bachelor Programok ban ben Kalandsportok

  Amint egy tudós középiskolai végzettséggel rendelkezik, lehetséges, hogy egy főiskolai diplomát folytat. Ez az egyetemi diploma gyakran az egyetemi szintű egyetemi díjak egyikének, amelyet egy diák törekszik. Átlagosan négy évig tarthat.

  Mi az a Bachelor a Kaland Sportban? Ez a főiskolai diploma célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy vezetők, oktatók és útmutatók a hátizsákkal, fehérvízi rafting, túrázás, síelés és egyéb kaland sport. Egyes egyetemek lehetővé tehetik a diákok számára, hogy válasszanak egy focista sportot, míg mások a kalandos sportok széles körét lefedhetik. Kötelező tanfolyamok lehetnek helyszíni irányítás és oktatás, szakmai előkészítés kalandos sportokban, backcountry-living készségek, szabadtéri oktatás, naplózás a kalandos sportokban és kockázatkezelés a kalandos sportokban.

  A Bachelor in Adventure Sports program segít a diákok fejleszteni a vezetés, a menedzsment és a kommunikációs készségek. Kaland-sport útmutatóként az embernek képesnek kell lennie vezetni egy változatos csoportot, kezelni egy potenciálisan veszélyes kalandot és kommunikálni másokkal. Nem csak ezek a képességek vezethetnek magasabb fizetéshez, hanem segíthetnek abban is, hogy egy személy sikeres legyen az ő személyes életében.

  A pályázók gyakran szeretnék tudni, hogy mi a tandíj egy program előtt, mielőtt alkalmazni. Mivel sok tényező befolyásolja a költségeket, a legjobb, ha az emberek közvetlenül kapcsolatba léphetnek az iskolával becsléssel.

  Milyen típusú munkát végezhet egy személy, miután végzett a Bachelor a Kaland Sport? Egyes diákok folytathatják a kikapcsolódási vezetőket, a tevékenység szakembereit, a táborvezetőket, a túravezetőket, a sport oktatóit vagy a kalandüzletág vezetői. Lehetőség van arra is, hogy a diplomások egy kissé eltérő területen végződjenek. Például a tudósok felhasználhatják átadható készségeiket újságíróként, vállalkozóként vagy politikusokká válni.

  Ez a fajta program az egyetemeken világszerte elérhető. Lehet, hogy online is elérhető lesz. További információkért keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.