Keystone logo

4 Bachelor Programok ban ben Kőolaj és földgáz 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Energiatanulmányok
 • Energia
 • Kőolaj és földgáz
Szakirányok
 • Energiatanulmányok (4)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Kőolaj és földgáz

  A főiskolai diplomát széles körben tekintik az első fokozat egy sor lehetséges felsőoktatási törekvések. Miközben a konkrét tanulási készletek eléréséhez használják, az oklevél egy tanulmányi terület alapismeretét jelzi, amely felkészíti a hallgatót arra, hogy mélyebben szakosodjon, vagy egy széles körben alkalmazható készségekkel bejusson a munkaerőbe.

  Mi az olajár és a gáz? Ez az ok az olaj- és földgáztermeléssel kapcsolatos tudományos területeket vizsgálja, gyakran beleértve a természettudományi, mérnöki, közgazdasági, sőt üzletet vagy jogot. Az oklevelet úgy tervezték, hogy segítsen a tanulóknak az energiatermelési üzletág széles körű megismerésében. Egyes diákok mérnöki fókuszt választanak, míg mások több értékesítési vagy marketinges kurzust tartanak.

  Ez a fokozat adhatja a diákok készségét elemezni a műszaki és tudományos adatok. Ez magában foglalja a számítógépes tervezés ismeretét és a tudomány alkalmazásainak ismeretét az üzleti környezetben.

  Az egyes intézmények különböző költségeket és tanfolyamokat igényelnek, de a Bachelor in Oil and Gas rendszerint négy évig tart. A leendő hallgatóknak meg kell tartaniuk költségvetésüket és karrierlehetőségeiket, amikor kiválasztják az igényeiknek megfelelő programot.

  Miután megszerzett egy főiskolai diplomát olaj és gáz, a diplomás keresni a különböző munkahelyek megkönnyítése olajtermelés. Néhány nagykeresletű munkahely kőolaj-geológus, vegyészmérnök és projektmérnök. Az egyéb foglalkoztatási lehetőségek közé tartozik a rig és az ellenőrző központ üzemeltetői, valamint a terméktervezés vagy az olaj- és gázipari vállalatok értékesítési és marketing menedzserei.

  Az olaj- és gázipari alapképzést számos globális és helyi intézmény kínálja. Az internetalapú oktatás különösen jó választás azok számára, akik rugalmasságra szorulnak, miközben folytatják tanulmányaikat. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.