Keystone logo

19 Bachelor Programok ban ben Közrend 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Jogi tanulmányok
 • Irányelv
 • Közrend
Szakirányok
 • Jogi tanulmányok (19)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Közrend

  A sikeres befejezése főiskolai program sok lehetőséget rejt magában, mind oktatási és szakszerűen. Ez előkészíti a terepet a belépést egyetemi programok és előkészíti szakemberek a további előrelépés a karrierjük. Sok ilyen programok a hallgatókat, hogy közvetlenül eljuthat az karrier az általuk választott.

  Mi a Bachelor in Public Policy? Milyen témák tartoznak az ebben a programban? A diákok értsék az elemző készség használt területen belül érdemi politikai kérdések. A diákok megtanulják alkalmazni azokat a képességeket, politikai, társadalmi, valamint a kultúra befolyásoló beállításokat közpolitikák. Tanfolyamok lehetnek a környezetvédelmi politika, a globális politikai gazdaságok, a várostervezés és a politika, az energia politika, információ és kommunikáció, valamint a politika és a közpolitika.

  A diákok, akik részt vesznek ebben a programban javára, mert ők fejlesztik a világos megértésének közrend és hogyan a politikai folyamat működik.Ezek arra ösztönzik, hogy megtekinthesse a kortárs közpolitikák a több különböző nézőpontból. Mivel a hallgatók megismerkednek a módszerek és további területeken közrend, érintkeznek a szakemberek, akik továbbra is egy erőforrás a diploma megszerzése után.

  A költségeket a beiratkozott a program különböznek iskolánként. Ez különösen igaz az iskolák található a nemzetközi határokon át. Ha megszerzésében érdekelt információt tandíj és díjak, lépjen kapcsolatba az iskolák közvetlenül.

  Végzettek munkát találni számos különböző környezetben. Néhány ilyen beosztású nemzetbiztonsági, nemzetközi szolgáltató, a külügyek, a politikai tanácsadás, kormányzati hivatalok, és álláshelyeket a különböző szervezetek. Munkakörök lehetnek kormány Administrator, Non-Profit vezetők, Jogalkotási személyzet, politikai elemző, és stratégiai tervező.A változatos lehetőségek a programon belül lehetővé teszi a diplomások számára, hogy a karrierjét, mielőtt befejezni tanulmányaikat.

  Ha érdekli a lábukat a dinamikus és befolyásos világ közrend, vessünk egy pillantást néhány oktatási lehetőségek érhetők el a műsorújságot. Használja a vezetést formákat, hogy minél több információt. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.