Keystone logo

13 Bachelor Programok ban ben Közigazgatás 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Menedzsment tanulmányok
 • Közigazgatás
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (13)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

   Bachelor Programok ban ben Közigazgatás

   A főiskolai diplomát az megkoronázásaként a hallgatók, akik elvégeztek egy egyetemi tanulmányok egy főiskola vagy egyetem. Ez jellemzően három-négy év alatt fejezik be, és ezt követheti a további vizsgálatot a posztgraduális szinten.

   Mi a Bachelor in Public Management? Ez a program középpontjában a vezetői pozíciók az állami szektorban. Tanfolyamok ilyen tananyag lehet interdiszciplináris és tartalmazza osztályok, mint a közszolgáltatásokban, Bevezetés a politika, és a kormányzati szervek. Amellett, hogy a tanulás az osztályteremben, a mértéke is tartalmazhat gyakorlati rész, amely lehetőséget ad a diákok képességeik fejlesztésében további gyakorlati beállítást. Ez a tapasztalati tanulás nagyban kedvez a diákok és a fen szakértelem a tárgykörben.

   A Bachelor in Public Management kínál előnyöket kezdve fejlesztése vezetői képességek ismerete közrenddel.Kombinációban, ezek a tulajdonságok felvértezzük diplomások több karrier és a lehetőségeket.

   A tandíj és díjak az egyes egyetemi függ számos tényezőtől. Annak kiszámításához, hogy mi a költség lesz, vegye fel a kapcsolatot a felvételi iroda az iskolában szeretné keresni ezt diplomát.

   Érettségi után, azt találjuk, hogy te mértékben releváns a pozíciók számos ágazatban. Mivel a Bachelor in Public Management fejleszti a diákok "vezetői készségek, akkor lehet egy jó alkalmas vezető pozíciókat számos beállítást. Ha célja, hogy a munka az állami szektoron belül, és használja a mértéke, hogy a legteljesebb mértékben, a munkahelyek a szociális munka és a közösség közötti kölcsönhatások valószínűleg tetszésünket. A képesítések és szakértelem vonzó lesz a leendő munkáltatók is. Ha úgy dönt, hogy használja a mértéke eltérő, de akkor folytassa munkáját tanácsadás, tréning, egy olyan területen, az Ön érdeklődésének megfelelő.

   Akkor lehet, hogy keresni egy Bachelor in Public Management az online osztályok. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.