Keystone logo

187 Bachelor Programok ban ben Környezettudományok 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Környezetvédelmi tanulmányok
 • Környezettudományok
Szakirányok
 • Környezetvédelmi tanulmányok (187)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Környezettudományok

  A főiskolai végzettség magában foglalja az alapvető követelményeket, mielőtt egyre szakosodott osztályok egy főbb tanulmányi területen. A diákok általában négyéves program első két évét töltik el, és megtanulják a szükséges hátteret az új fejlesztések megértéséhez a választott területen. Ezeket a diplomákat úgy tervezték, hogy felkészítsék a tanulókat a személyes és szakmai sikerre.

  Mi az a Bachelor of Environmental Sciences? Számos természettudomány, köztük a biológia, a kémia, az ökológia és a geológia, metszik egymást ezen a területen. A hallgatók megtanulják és alkalmazzák ezeknek a tudományágaknak a kombinált elveit a valóságos helyzetekre. Ez a képzés felkészíti őket az ökoszisztémák emberi hatásainak kezelésére irányuló különböző megközelítések költségeinek és előnyeinek felmérésére.

  A környezettudományi diplomát folytató hallgatók tudományos hátteret kaphatnak, amely a professzionális és személyes alkalmazások széles skálájához hasznos. A szakképzett szakemberek felmérhetik a fejlesztés vagy az ipari termelés különböző ökoszisztémákra gyakorolt ​​hatását. A diplomásoknak be kell nyerniük a tudományos módszert és az ok-okozati rendszertani vizsgálatot is.

  A környezettudományi főiskolai diplomát többé-kevésbé az egyetem rangsorának és helyszínének megfelelően lehet megfizetni. A pályázóknak meg kell vizsgálniuk a programok árát az alkalmazás előtt. A hallgatók olyan ösztöndíjakat vagy programokat is kereshetnek, amelyek célja a környezet tanulmányozása.

  A környezettudományi főiskolai diplomát készíti elő a hallgatók tanácsadóként, menedzserekként vagy oktatási szakemberekként való működését a helyi és nemzeti kormányok vagy magánvállalatok számára. A diplomások arra is koncentrálhatnak, hogy nyomon kövessék az egyes természeti erőforrások minőségét, mint a levegőminőség, a vízminőség vagy a talajkutatók. A környezettudatossággal foglalkozó vagy a környezeti igazságügyi ügyek bizonyítékainak megteremtésén túl tudományos kutatásra is lehetőség van.

  Számos lehetőség kínálkozik a Bachelor Környezettudományi. Az online programok hasznosak lehetnek az olyan egyetemi hallgatók számára, akiknek nincs ilyen egyeteme. Az induláshoz keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola igazgatási hivatalával a nyomtatvány kitöltésével.