Keystone logo

58 Bachelor Programok ban ben Környezetmenedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Környezetvédelmi tanulmányok
 • Környezetmenedzsment
Szakirányok
 • Környezetvédelmi tanulmányok (58)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Környezetmenedzsment

  Megszerezte a Bachelor in Environmental Management ideális lehetőséget az egyének, akik szeretnék tervezni, végrehajtani és ellenőrizni minden részletét betartását biztosító biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi törvények, rendeletek és politikák. Védelmet nyújt az emberek és a környezet minden szempontból a környezetgazdálkodási tervek, eljárások, és a műveleteket.

  Mi a Bachelor in Environmental Management? Az ilyen mértékű összpontosít ismeretek és készségek szükségesek, hogy hatékonyan környezetvédelmi vezetők. A hallgatók megtanulják az alapvető építőkövei beazonosítása és értékelése, a jelenlegi és jövőbeli levegő, víz, föld és energiaforrás igényeinek. Tanulás ezek a technikák lehetővé teszi a megfelelő ajánlások és érdekképviseleti kapcsolatos környezetvédelmi előírásoknak és gyakorlatnak. Továbbá, a bachelor ezen a területen lehetővé teszi az egyének, hogy fejlesszék a szellemi képességek szükségesek a sikerhez a globális környezeti menedzsment.

  Sok ok van választotta, hogy egy Bachelor in Environmental Management kurzus. A program egy interdiszciplináris megközelítés a környezeti menedzsment, beleértve a környezetszennyezés elleni, politika és szabályozás. Magában foglalja a tanfolyam statisztikákat, kutatási, fogkő, a biológia és a kémia.

  A költség függően eltérő az iskola, és a program hossza között mozog három-négy év. Lényeges, hogy kellően vizsgálja a program, amelyet választott, hogy ez illik a céljait.

  Részesülő tanulók egy fokozatot környezeti menedzsment válhat sikeres és tiszteletben tartják a sor átváltható szaktudás. Diplomások egy erős háttérrel rendelkező környezetvédelmi irányítási feladatokat. A diákok megtalálják karrierlehetőségek a foglalkozás-egészségügyi, kockázatértékelés, a szennyezés kármentesítés, a közbiztonság, a veszélyes anyagok ellenőrzéséhez, a kockázatkezelés és a környezet-egészségügyi politika és szabályozás.A mértéke is készíti fel a pozíciók megőrzése és vadgazdálkodás, a tengeri és a part menti fejlesztések, ipari ökológia és a fenntartható üzleti lehetőségeket.

  Számos nemzetközi lehetőségek állnak rendelkezésre a különböző egyetemeken. Internet-alapú tanfolyamok ideális választás azok számára, akik távoli térségekben élnek szerte a világon a korlátozott hozzáférés a létesítmény. Online lehetőségek is gondoskodik az egyének, akik igénylik a rugalmas ütemezés. A kezdéshez egy természetesen keresni a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.