Keystone logo

11 Bachelor Programok ban ben Környezetvédelmi közgazdaságtan 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Közgazdaságtan
 • Környezetvédelmi közgazdaságtan
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (11)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Környezetvédelmi közgazdaságtan

  Alapképzési szakok igényel 3-4 év teljes munkaidős tanfolyam, két év tanulmányi szentelt bölcsészettudományi és az általános oktatási osztályok. A fokozat a minimális szintű oktatás szükséges felsőfokú.

  Mi a Bachelor Environmental Economics? A hangsúly a környezetgazdaságtan foglalkozik a kapcsolat a Föld rendszerek, a gazdaság, és a korlátozott erőforrásokat. Tanulmányok koncentrálni közgazdaságtan nagyobb összefüggésben, hogy mi tudjuk, hogy a világ a tudomány és a kapcsolódó tudományágak. Tanfolyam elsősorban mennyiségi, központosító statisztika, matematika, és a közgazdaságtan. Figyelembe élet és testi tudományos osztályok lehetővé teszi a hallgatók, hogy kitörjön a több speciális területeken.

  Diákok megszerezte a főiskolai diplomát környezet-gazdaságtan is szert számos előnnyel jár a személyes és szakmai életüket.Ezek közé tartozik a megítélés és a döntéshozatal készségek, a kritikus gondolkodás képességeit, és erőforrás-gazdálkodás, mind ami hasznos lehet a különböző karriert.

  Az ára megszerezte a diplomát mennyiségétől függ az ország tanulmány, az iskola, és a program hosszát. Ahhoz, hogy jobban megértsük a tandíj és a beiratkozási díjat, amely a programhoz választott, lépjen kapcsolatba a felvételi iroda a létesítmény kínál mértékét.

  Pályakezdő megszerezte a diplomát környezetgazdaságtani lehet találni karrierlehetőségek a gyorsan növekvő területén a környezeti gazdaság szerte a különböző iparágakban, beleértve a kormányzati szervek, nonprofit szervezetek, valamint az állami és a magánszektorban. Egyes foglalkozások közé marketing koordinátor, gazdasági elemző, a földhasználat tervező és tanácsadó pozíciók dolgozik, mint projektmenedzser. Mások dönthetnek úgy, hogy tovább tanulmányaikat a doktori iskola program olyan területeken, mint jog, közgazdaságtan, a közrend, vagy a források adminisztráció.

  Online és nemzetközi programok állnak rendelkezésre az egyének korlátozott hozzáférést a létesítmény vagy azok, akik egyre nagyobb rugalmasságot igényelnek az oktatási folyamatban. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.