Keystone logo

11 Bachelor Programok ban ben Környezet-egészségügy 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Környezetvédelmi tanulmányok
 • Környezet-egészségügy
Szakirányok
 • Környezetvédelmi tanulmányok (11)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

   Bachelor Programok ban ben Környezet-egészségügy

   Számos magánszemély választhat a Bachelor in Environmental Health programot, mert magában foglalja a különböző tudományágak. Az ilyen mértékű felkészíti a tanulókat a műszaki és szakmai igények pályára, hogy elkötelezett az emberi egészségre és a környezetre.

   Mi a Bachelor in Environmental Health? Az oklevél a diákok, akik tervezik, hogy folytassa a pályafutását a bioterrorizmus, környezetvédelmi előírások, kockázatértékelés, toxikológia és a kutatás. Különös hangsúlyt fektetnek a kiépítése és megerősítése szilárd tudományos alapot. A program résztvevői aktívan részt vesznek az általános környezeti minőség a közösségen belül és a betegségek megelőzésére környezeti tényezőkkel kapcsolatos. A diákok is megtanulják a hatékony vizsgálati módszereit, értékelésével, ellenőrzésével és megszünteti az egészségügyi kockázatok és a kapcsolódó káros kockázatokat.

   Ezek a programok és tanulmányok előnyös azok számára, akik akár haladást a karrierjük, vagy megtanulni egy magasabb szintű oktatás.A tanfolyamok változhat, de center elsősorban az alapvető tudományok, viselkedési és társadalmi tanulmányok, irodalom, bölcsészettudományi, és a matematika. Magában foglalja a tanfolyam kémia, biológia, geológia és a fizika.

   Intézmények változó költségek a program, amely úgy három-négy év alatt fejezik be. Akit érdekel a kereső mértékben vegyék fel a kapcsolatot különösen főiskolák mintegy tandíj és a regisztrációs költségek és annak biztosítása, hogy a program megfelel a kitűzött célokat.

   Miután az egyén számára a környezet-egészségügyi mértékben tudnak munkát találni számos karrier. Munkalehetőségek válogathatnak, beleértve a dolgozó kormányzati szervek, környezetvédelmi tanácsadó cégek, a magánvállalkozások és non-profit vállalkozások. Diplomások készek a foglalkozások, mint a környezet-egészségügyi szakemberek, foglalkozás-biztonsági szakemberek és Iparhigiéniai.Ezekben a kapacitások, az egyének felelősek a konzultáció, az oktatás és a végrehajtás kapcsolatos helyi, állami és szövetségi szabályok, törvények és rendeletek.

   Érdekel az egyének meg kell tenniük a szükséges lépéseket megvalósításába fokozatot környezeti egészségre. A kiterjedt adatbázis ideális kiindulópontja a diákok kezdik felfedezni választásukat, mind földrajzilag, mind oktatási szempontból. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.