Keystone logo

59 Bachelor Programok ban ben Képzőművészeti tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Művészettudományok
  • Képzőművészet
  • Képzőművészeti tanulmányok
Szakirányok
  • Művészettudományok (59)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Képzőművészeti tanulmányok

Sok magánszemélyek végeznek a Bachelor in Fine Art Studies dönt, hogy tárja elvont, stilizált, és reális megközelítés művészet. Az ilyen mértékű betekintést enged a fejlett művészeti technikákat, beleértve egy áttekintést a művészettörténet és a nyugati művészet.

Mi a Bachelor in Fine Arts Studies? A mértéke tanterv középpontjában a hallgatók, akik tervezik, hogy folytassa a pályafutását a művészet vagy a felkészülés speciális posztgraduális tanulmányait. Hangsúlyozza különleges művészeti, tudományos, és a karrier előkészítése a képzőművészeti tudományágak. A program résztvevői megismerkedhetnek az alapja a portfolió fejlesztését, beleértve ápolása globális kutatás a koncepció és anyag. A diákok dolgoznak pályára a rajz, írás, festés, közösségi múzeumok, film és televízió, zenés színház, a tánc és a szobrászat.

Ezek a programok és tanulmányok előnyös azok számára, akik a haladást a karrierjük, és tanulj a magasabb iskolai végzettségűek.A tanfolyamok változhat, de center elsősorban a litográfiai, akvarell, fejlett figura rajz, csendélet festés, szitanyomás, és összetétele és a festészet. Ezek a mélyreható kurzusok hogy a diákok fokozza a tapasztalatait a képzőművészet terén szorosan együttműködik a szakemberek az általuk választott szakon.

Intézmények az egész világon, és szerte az országban változó költségek tanulmányaikat. Akit érdekel a kereső mértékben vegyék fel a kapcsolatot különösen főiskolák arról, hogy a tandíjak és nyilvántartási költségek, valamint annak biztosítására, hogy a program megfelel a kitűzött célokat.

Miután az egyén számára a főiskolai diplomát, hogy hol találnak munkát a különböző területeken. Az egyik ilyen terület grafikai tervezés. A végzős tud működni, mint egy művészeti galéria tulajdonosa. Ezen felül, akkor lehet dolgozni produkciós cégek és a szobrászat stúdiók. További karrier lehetőségek közé hivatásos művészek, tervezők, művészet tanárok, írók, művészeti vezetők, és a színészek.

Érdekel az egyének meg kell tenniük a szükséges lépéseket megszerzése felsőfokú képzőművészeti tanulmányokat. A kiterjedt adatbázis ideális kiindulópontja a diákok kezdik felfedezni választásukat, mind földrajzilag, mind oktatási szempontból. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.