Keystone logo

10 Bachelor Programok ban ben Design tanulmányok Jelmeztervező 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Design tanulmányok
 • Jelmeztervező
Szakirányok
 • Design tanulmányok (10)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Design tanulmányok Jelmeztervező

  A Bachelor Jelmeztervező egy nagyszerű választás a diákok, akik vágynak a karrier a termelés jelmezek színpadi és filmes. Ez a felsőfokú diplomát lehetővé teszi a diákok megtanulják az alapokat a ruházati és textilipari történetét, miközben azt is tanul átfedő területeken, mint például a világítás, díszlet és a smink.

  &nbsp

  Mint leendő jelmeztervező diák, akkor lehet, hogy csodálkoztam, hogy mi van a Bachelor Jelmeztervező? Normális körülmények között ez egy nyolc félév tanulmányi, hogy tanítja a diákokat, hogy működjön együtt más érintett szakemberek a sor színházi produkciók. A diákok az iskola színházi produkciók, mint a laboratóriumi terveiket. Mire végzett, a diákok már teljes portfóliója tervez hoztak létre.

  &nbsp

  Szakon jelmeztervező nyújt a diákok szert gyakorlati tapasztalattal rendelkezik az összes komponens egy színházi produkció, miközben egyre a lehetőséget, hogy a saját tervez életre.A diákok fejleszthetik tehetségüket a rajzolás, tervezés, textúrázó és egyéb kapcsolódó területeken. Ők is az az előnye a szakmai visszajelzések egész tantárgyat.

  &nbsp

  Költségei kereső ilyen mértékű tényezőktől függ, mint például, amikor a hallgató úgy dönt, hogy tanulmányozza, a hossza a program és a lakótér. A leendő hallgatók kell tennie, hogy kutatásaik válassza ki a programot, amely a legjobban megfelel az igényeiknek.

  &nbsp

  Befejezésekor a jelmeztervező programot, az egyénnek a legkritikusabb szükséges elemek lép pályára: a kitöltött portfolió és tapasztalattal tervezése az aktuális produkciók. A következő lépés az lehet, hogy elfogadja egy szakmai színházi tapasztalatot szerezni kívül egy iskolai környezetben. Diplomások is megtalálja belépő szintű munkahelyek szekrény asszisztensek, vagy lehet dolgozni, mint jelmeztervezők a közösségi színház szinten. Mivel ők továbbra is a tapasztalatszerzés, a diplomások valószínűleg lépni a nagyobb produkciók.

  &nbsp

  Sok lehetőséget, hogy tanulmányozza jelmeztervező világszerte. Mivel ez a tanfolyam nagyon hands-on, a diákok várhatóan részt vesznek a legtöbb az osztályokat az egyetemen. Azonban azt is meg tudnak teljesíteni azok egyes követelmények kombinációja révén tantermi és online tanulmány. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.