Keystone logo

130 Bachelor Programok ban ben Játéktervezés 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Design tanulmányok
  • Média Design
  • Játéktervezés
Szakirányok
  • Design tanulmányok (130)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Játéktervezés

Sok diák, aki úgy dönt, hogy folytatja a Bachelor Game Design belekezdünk tanfolyam összpontosító technikákkal, hogy egy játékot a koncepciótól a befejezésig. Diplomával ezen a területen nyújt versenyképességét ezen a rendkívül igényes területen.

Mi a Bachelor Game Design? Ez egy olyan program, amely felvértezi a hallgatók alapvető ismereteket, mint például a termelési technikákat. A résztvevők azt is megtudjuk, az alapvető építőkövei a játék tervezése és az alkalmazott eszközök lefordítani a gondolatok a képernyőn. Ezek a módszerek közé tartozik a globális témák érintő minden szegmensében a társadalom, hogy ösztönözzék az innovációt és a változást történet fejlesztési, játékmenet, és a termelés igényeihez az elektronikai iparban. A diákok Válassza ki az Options széles palettáját folyamatok, amelyek foglalkoznak az esztétika és a merítés, tervezési eszközök, prototípus, társadalmi következményei, a használhatóság, tesztelés, és a játék kiegyensúlyozása.

Számos oka lehet egy diák dönt, hogy folytatja a Bachelor Game Design. Tanfolyamok tanítják a különböző fogalmak, beleértve a kulturális és társadalmi hatásait az elektronikus játékok, értékeli a szociológiai, pszichológiai és antropológiai hatásai játék design. A diákok választhatnak, hogy a szoftverfejlesztés, a számítógépes platform technológiák, objektum-orientált elemzés és tervezés, valamint a hálózati és telekommunikációs kezelési osztályok.

Költségek eltérnek attól függően, hogy az iskola. A program időtartama három-négy évben. Fontos, hogy a kutatás alaposan a program, amelyet választott, hogy győződjön meg arról, hogy illeszkedik a céljait.

Diplomások nagy kereslet számos egyre versenyképesebb pozíciók, mint például a speciális programozók, az ólom és a tartalom tervezők, játék mechanika tervezők, a mesterséges intelligencia programozók, hálózati programozók és grafikus programozók.A hallgatók egy erős kreatív, műszaki és analitikus megalapozása kölcsönhatásban áll a társaik, kari, és a szakemberek intenzív tanulási tapasztalatokat.

Lehetőségek állnak rendelkezésre a különböző nemzetközi egyetemeken. Online programok ideális választás azok számára, akik élnek a távoli területeken világszerte korlátozott hozzáférést a létesítmény. Web-alapú opciók ellát azoknak, akiknek szükségük van a rugalmas ütemezés. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.