Keystone logo

10 Bachelor Programok ban ben Iszlám tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Humán tanulmányok
 • Teológia
 • Iszlám tanulmányok
Szakirányok
 • Humán tanulmányok (10)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Iszlám tanulmányok

  A főiskolai diplomát egy akkreditált intézmény, akkor kövesse a különböző karrier és a tudományos pályák, beleértve megkapták a diplomáját. Ezek általában szükséges széles körű karrierlehetőségek. Főiskolai diplomát, hogy három-öt év alatt fejezik be.

  Most mi van a Bachelor Iszlám Tanulmányok pontosan? Ez egy nagy kiterjedésű terület, amely átfedésben van számos tudományág kezdve teológia szociálpolitika. Mértéke nyújt tapasztalat és szakértelem azok számára, akik többet tudni a muszlim kultúra és a történelem, mind a bennfentesek és kívülállók "perspektívák. A hallgatók általában megtanulják, hogyan kell elvégezni a szociológiai kutatások kulturálisan érzékeny szempontból. Arab tanfolyamok gyakran közös követelmények mértékét, valamint, amely segít a diákok vegyenek részt, és elemzi az iszlám szövegek áttekinthetőség.

  Egyének egy Bachelor Iszlám Tanulmányok nyeresége általában szükséges a kritikus gondolkodás, az írás és a nyelvi készségek, amelyek segítik őket az Excel továbbtanulásban vagy karrier követésében. Azt is megtanulják cross-kulturális tudatosság, ami kulcsfontosságú eleme a politikai és diplomáciai törekvések.

  Attól függően, hogy az intézmény és hogy van-e az online lehetőségeket, tandíj árak nagyban különböznek az iskolák között. Lesz akar teljes mértékben feltárja, milyen egy iskola kínál beszél egy felvételi tiszt, aki elvezet minket a helyes irányba.

  Első fokú az iszlám tanulmányok vezethet különböző karrier. Egy követheti klerikális üldözések és vezetik a közösségek vallási gyakorlat. Egyéb munkák közé tartozik a nemzetközi politika, ahol a kultúrák, a diplomáciai kapcsolatok egyre fontosabb szerepet tölt be a kidolgozott globális politikát.Sok nem arab nyelvű használja a mértéke, hogy megtanulják a nyelvet, hogy legyen fordítók vagy kulturális kutatók.

  Iszlám tanulmányok egy széles és multikulturális fegyelem programok a világ minden tájáról. Ha érdekel a keresőképesség a diploma, keresni a programban alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.