Keystone logo

6 Bachelor Programok ban ben Iszlám pénzügy 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Pénzügy
 • Iszlám pénzügy
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (6)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Iszlám pénzügy

  A főiskolai diplomát egy oklevél által kínált sok főiskolák és egyetemek. A diákok várhatóan nyelvismereti előre meghatározott tanfolyamok. Tanulmányok jellemzően kitölteni körülbelül négy évig.

  Mi a Bachelor iszlám pénzügyek? Ez a fokozat egy speciális területe a pénzügyi vizsgálatok, amelyek a diákok tisztában legyenek a banki és pénzügyi kérdésekben, amelyek fontosak a muszlimok. A hallgatók megtanulják az üzleti menedzsment technikák, valamint a banki és finanszírozási kell alkalmazni, mint az iszlám. Tanfolyamok tartalmazhatnak matematikai, pénzügyi, statisztikai és egyéb kapcsolódó pénzügyi tanulmányok, valamint a vallási tanulmányok, hogy a diákok értsék kultúra és vallási gyakorlatokat és hogyan befolyásolják a pénzügy.

  Megszerezte a Bachelor Iszlám Finance számos előnnyel jár. Mivel a globális gazdaság bővülésével, az ilyen mértékű nagyon kívánatos sok nemzetközi vállalat.Emberek, akik keresni főiskolai iszlám pénzügyi fogja élvezni egy igen szélesebb körben, a fejlődéshez szükséges lehetőségeket és a lehetőséget a globális utazás.

  A költségek egy Bachelor iszlám pénzügyek lehet meghatározni a kapcsolatot főiskolák és egyetemek közvetlenül. Az árak függnek a helyét az intézmény és milyen hosszú egy diák vesz fejezik be tanulmányaikat.

  A sokféle karrier állnak az emberek, akik egy teljes Bachelor iszlám pénzügyek. Nemzetközi cégek szakosodott iszlám piacok igyekeznek felvenni az embereket, akik a tanult ismeretek, ha tanul iszlám finanszírozás. A befektetési vállalkozások, bankok, a nemzeti kormányok és a biztosító társaságok közül néhány a sok helyen, ahol a munkát iszlám pénzügyi találtak. Termékfejlesztés vezetők, banki szakemberek és pénzügyi tanácsadók néhány munkalehetőség van ezeken a területeken. A diákok kell egy magasabb fokú, így a fejlődéshez szükséges lehetőségeket.

  Ha érdekli egy Bachelor iszlám pénzügyek, jelentkezz online ma. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.