Keystone logo

118 Bachelor Programok ban ben Ipari mérnök 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Mérnöki tanulmányok
 • Ipari mérnök
Szakirányok
 • Mérnöki tanulmányok (118)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

   Bachelor Programok ban ben Ipari mérnök

   A főiskolai diplomát egy egyetemi program, amely felkészíti a tanulókat a pályára bizonyos területeken, vagy ad nekik az oktatási hátterét tovább tanulmányaikat keresni a mester vagy doktori fokozatot. Amelynek középpontjában az ipari menedzsment, a diákok által használt technológiák és a tudomány, hogy a döntéseket a vállalkozás vagy szervezet.

   Mi a Bachelor Industrial Management? Ez egy mérnöki program, amely megtanítja mind a mérnöki készségek és szerviz csapat vezetési szakértelmet, és felkészíti a tanulókat a munka nemzetközi környezetben. Programok változhat, de Osztályokra példák stratégiai erőforrás menedzsment, vezetői képességek, korszerű minőségi tervezési rendszerek, az innováció, kutatás és fejlesztés, számviteli, marketing és a nemzetközi logisztikai. Együtt osztálytermi tanulmány, a program gyakran magában foglalja a projektek és a laboratóriumi munka.

   Megszerezte a Bachelor Industrial Management jótékony hatású számos módon.A diákok azt a lehetőséget, hogy a különböző környezetekben, beleértve a start-up cégek és a nemzetközi vállalatok. A megszerzett képesítések is felkészítse diplomások az élet minden területén.

   Vannak több ipari menedzsment programok számos nemzetközi helyszíneken. Attól függően, hogy a program időtartama alatt, annak helyét, és az egyes tanuló, a költségek egy kicsit változhatnak. Lépjen kapcsolatba a felvételi irodával, hogy megtudja, mire számíthat anyagilag.

   A főiskolai diplomát ipari menedzsment felkészíti a tanulókat a vezetői pozíciókban a világ minden tájáról. Karrier címei beszerzési menedzser, marketing menedzser, projekt menedzser, számviteli vezető, sales manager, ellátási lánc vezetője, termelési vezető és az üzleti kontroller. Iparágak közé tartozik a biotechnológia, petrokémiai, finomítók, az orvostudomány, a szolgáltatás és a kormány.

   Ha aggódik, hogy már túl sok minden történik az életedben, hogy folytatni ipari menedzsment diploma, ne aggódj. Számos program ajánlatot online osztályok, így lehet keresni a mértéke a saját ütemezése, és a saját tempójában. A kiterjedt adatbázis felsorolja mind az iskolák, és a programok kínálnak. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.