Keystone logo

17 Bachelor Programok ban ben Ingatlankezelés 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Üzleti tanulmányok
 • Ingatlanközvetítés
 • Ingatlankezelés
Szakirányok
 • Üzleti tanulmányok (17)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Ingatlankezelés

  Törekvés egy főiskolai diplomát lehetőséget ad a korszerű oktatás egyetemi szinten a hangsúlyt a kiválasztott területen. A végzettség szükséges belépéshez sok pályára. A diákok is használja a főiskolai diplomát, mint alapjait folytatta tanulmányait a mester szinten.

  &nbsp

  Mi a Bachelor in Real Estate Management? Vezetői ingatlanról kezeléséért felelős mások tulajdonát, azzal a szándékkal, hogy fenntartja érték és maximalizálja jövedelemszerzési lehetőségek. A diákok értsék értékelési, fejlesztési, irányítási és ügynöki. Minta kurzusok közé tartozik pénzügyi és számviteli, marketing, lízing, bérlő kapcsolatok, a kommunikáció, a szerződéses megállapodások, a gazdaság és az ingatlanjog. Értékelési képességek révén megszerzett oktatás értékelési technikák, portfólió elemzés, és a trendek, amelyek befolyásolják az ingatlan értékét.Tanulmányok az irányításra lakó- és kereskedelmi ingatlanok, Senior Living, és megfizethető lakhatás.

  &nbsp

  Előnyei mértéke látható a személyes szinten, valamint a szakmai előmenetel. Egyéni növekedés valósul fejlődését elemző és interperszonális készségek. Emellett szerzett tudás program lehet alkalmazni a diákok magánéletébe javítása ingatlan döntéseket.

  &nbsp

  Program lehetőségek állnak rendelkezésre globálisan, változó költségek a hely függvényében és a tananyag. Hogy meghatározzák a legjobb egyéni választás, a diákok kell tárnia a pontos részletek az egyes opciók a személyes célokat szem előtt tartva.

  &nbsp

  Elsajátított folytat a ingatlankezelés mértékben iránt nagy a kereslet a munkahelyen. Diplomások vannak felszerelve a foglalkoztatás a különböző területeken. Karrier áll rendelkezésre gazdálkodás és fejlesztés, területrendezés, földmérő, ingatlan-beruházás, valamint az ingatlan-értékbecslés.Diplomások is képzett fellépni tanácsadók lízing, marketing, beruházások tervezése, és vásárlása és értékesítése tulajdon. A fenti leendő munkáltatók található ingatlan cégek, társasházak, állami lakások, nyaralók, telkek, kereskedelmi üzleti tornyok, ipari parkok, bevásárló központok és irodai parkok.

  &nbsp

  Ahhoz, hogy az első lépés egy izgalmas és jövedelmező karrier ingatlankezelés, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.