Keystone logo

38 Bachelor Programok ban ben Információ menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Menedzsment tanulmányok
 • Információ menedzsment
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (38)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

   Bachelor Programok ban ben Információ menedzsment

   Sok egyén folytatja a Bachelor in Information Management feltárása és kibővítését, az emberi és a technológiai elemek az információs rendszerek. Az ilyen mértékű betekintést enged a az információs ipar spektrum összpontosítva a végfelhasználók igényeit hogy alakítsanak ki rugalmas és könnyedén hordozható sor készségek a 21. századi munkahelyen.

   Mi a Bachelor in Information Management? Az oklevél a diákok, akik tervezik, hogy folytassa a pályafutását kezelése a technikai készségek lehet kívánni, hogy megvizsgálja a különböző információs rendszerek, beleértve a távközlési, vezeték nélküli és egyéb hálózati technológiák. Hangsúlyozza, konkrét tudományos és karrier előkészítése az információs biztonsági fegyelem. A program a résztvevők számára a széles körű bevezetés információ menedzsment, szolgáltatások és technológiák, párosulva egy erős liberális művészetek és a tudományok alapot.A diákok megtanulják a hatékony módszereket találni információkat, és elérheti az igényeket, hogy hiányoznak kialakításában és kezelésében rendszerek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

   Ezek a programok és tanulmányok előnyös azok számára, akik a haladást a karrierjük, és tanulj a magasabb iskolai végzettségűek. A tanfolyamok változhat, de center elsősorban az informatika, a kutatás és a marketing. Tanfolyam magában foglalja a kutatás, a véges matematika, a média, az etika, a távközlés és a vállalati architektúra.

   Intézmények változó költségek a program, amely úgy három-négy év alatt fejezik be. Akit érdekel a kereső mértékben vegyék fel a kapcsolatot különösen főiskolák mintegy tandíjat, regisztráció költségeit, valamint arról, hogy a program megfelel a kitűzött célokat.

   Miután az egyén számára a tájékoztatást menedzsment mértékben, hogy hol találnak munkát több karrier. Az egyik ilyen terület a projektmenedzsment, ahol diplomások felügyeli információs rendszerek, és hozzon létre információs politikáját.Ezen felül, akkor lehet dolgozni, mint a hálózati és rendszergazdák, webes tervezők, adatbázis-kezelők és információbiztonsági tanácsadó. Karrier lehetőségek korlátlanok, a munkavállalás, a pénzügyi intézmények, kormányzati szervek, valamint az oktatásban arénában.

   Érdekel az egyének meg kell tenniük a szükséges lépéseket megvalósításába diploma információs menedzsment. A kiterjedt adatbázis ideális kiindulópontja a diákok kezdik felfedezni választásukat, mind földrajzilag, mind oktatási szempontból. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.