Keystone logo

126 Bachelor Programok ban ben Gyülekezeti vezető 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Humán tanulmányok
 • Teológia
 • Gyülekezeti vezető
Szakirányok
 • Humán tanulmányok (126)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Gyülekezeti vezető

  A Bachelor egy felsőfokú diploma, amely gyakran vezet a karrier terén az egyén által választott. A legtöbb program általános oktatási osztályok azokkal szabott jelentős.

  Mi a Bachelor minisztérium? Ez a program célja azoknak, akik érdeklődnek a tanítás és beszél a munkájáról, Jézus Krisztus. Minden program változhat, de a diákok nagyon jól tájékozott a Bibliát, és átveheti az erős egyetértés a teológia. A minisztérium középpontjában, a legtöbb tanulmány általában körül forog oktatási minisztérium, evangelizálás és tájékoztatással, és az egyházi adminisztráció.

  Az egyik előnye, hogy megszerezte a minisztérium mértékben, hogy ez vezethet teljesítése munka a különböző karrier. A diákok dolgozzon ki egy szerelmi szolgáltatást találkozik és kötést a hívők az egyház.

  A költségeket a kereső egy Bachelor Minisztérium változik egyik helyről a másikra.Vannak intézmények a világ minden tájáról, melyek ezt a programot, így a hely és jó hírnevét az iskola nagyok tényezők, mint a program időtartama. A diákok arra ösztönzik, hogy vegye fel a kapcsolatot az iskolákkal, hogy megtudja, milyen konkrét tandíj és díjak lesz várhatóan.

  A diploma minisztérium vezethet számos különböző pályára a vezető szerepet. Diplomások válhat lelkész, evangélista, lelkész, egyházi adminisztrátor, vagy teológiai tanár. Azok, akik szeretnék, hogy utazni a világot, és megfelelnek az egyének más országok és kultúrák szeretnénk, hogy egy misszionárius. Azok, akik szeretnének többet dolgoznak a színfalak mögött megtalálható a kutatói életpályát. A munkáltatók lehetnek egyházak, nonprofit szervezetek, misszionáriusok és egyetemeken.

  Ha dolgozik minisztérium a terve, kezdeni az iskolák most. Segítségével adatbázisunkban, keressen meg az alábbi programot, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.