Keystone logo

47 Bachelor Programok ban ben Gyógypedagógia 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Neveléstan
 • Gyógypedagógia
Szakirányok
 • Neveléstan (47)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

   Bachelor Programok ban ben Gyógypedagógia

   A Bachelor in Special Education felkészíti a tanárokat gyakorolni az inkluzív oktatás a fogyatékos emberek. A résztvevők a szak megtanulni a tanítási módszerek képezni és fejleszteni a diákok fizikai és tanulási nehézségeket, akik igényel speciális támogatást kap az oktatás.

   Mi a Bachelor Gyógypedagógiai? Ez egyetemi diplomát a hallgatók keretében felhatalmazása, az érdekképviselet, a viselkedés és az oktatás módszereket tanítani, és támogatják a fogyatékkal élők. Gyógypedagógiai tanfolyam széles körben terjed a készségek és megértés kell dolgozni a sajátos nevelési igényű tanulók egy osztályteremben vagy a szociális szolgáltatások beállítását. A résztvevők tanulmányozzák a fizikai és szellemi fogyatékos, amelyek speciális oktatási és ezek hatása a tanulásra és a fejlődésre. Elhagyják a program képes sikeresen dolgoznak együtt, és oktatják az embereket, változatos igényeit.A diákok választhatnak, hogy koncentrálják tanfolyam a saját érdeklődési területet, mint az értékelési módszereket vagy fogyatékosság specializáció, annak érdekében, hogy személyre szabott karrier utak a diploma megszerzése után.

   A diákok részesülnek a speciális oktatási program alapja a sajátos nevelési igényű oktatás kombinálható a lehetőséget, hogy összpontosítson egy érdeklődési terület. Diplomások készek a karrier a befogadó oktatás, hogy értik a sajátos nevelési igényű tanulók, a szakmai támogatáson hálózat létrehozása és a készségek, hogy töltse fontos szerepet az oktatási rendszer és a közösség.

   Gyógypedagógiai szakok rendszerint négy évig tartott. Tandíj árak változóak, az intézményekben. A leendő hallgatók kell érdeklődni az egyes intézményeket, hogy egy világos elképzelése az idő- és a tandíjat kell tölteniük a program.

   Gyógypedagógiai Diplomások készek a karrier a tanítás és a hallgatók támogatása a sokféle tanulási igényeinek.Program diplomások tölthetik karrier nevelése és fejlesztése a gyermekek egy osztályteremben környezetben, vagy akkor dönthetnek úgy, hogy működni fog a rendszer kapacitását. A gyógypedagógiai mértékben megfelel diplomások dolgozni a vizsgálat és érdekképviseleti iskolai környezetben vagy a közösségben.

   Magánszemélyek érdekli a karrier a speciális oktatásban is megtalálják a megfelelő intézményt, hogy folytassák mértékben kereshet a kiterjedt adatbázis iskolákban. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.