Keystone logo

3 Bachelor Programok ban ben Gyártásvezetés 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Menedzsment tanulmányok
 • Vezetés
 • Gyártásvezetés
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (3)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Gyártásvezetés

  A sikeres befejezése egyetemi tanfolyam az egyetemen általában vezet megszerezte a diplomát. Diákok, akik keresnek olyan mértékben ki egy nagyobb vagy szakterületük, ami érdekli őket, és támogatja a karrier célok.

  Mi a Bachelor Manufacturing Leadership? Ez egy olyan szak, amely maga után vonja a tanfolyam kapcsolatos ipari folyamatok, a vezetési ismeretek és üzleti elveket. Ezek a témák szerepelnek a tantervben kölcsönöz a hallgatók készségek, mint a csapat vezetői, kommunikációs és képes bizonyos feladatokat és fenntartása a termelékenység. Ilyenek a szokásos elvárások kezelése a gyártási környezetben, és néhány program bele gyakornoki ilyen környezetben, hogy tovább a hallgatókat karrierjük.

  A gyártási vezető egyetemi diplomát nyújt a hallgatók egy sor előnnyel jár.A készségek terén a program, beleértve a szervezeti, vezetői és ipari képességek, amelyek relevánsak a szinte minden karrier vagy mező egy diplomás dönthet úgy, hogy folytatja.

  Az ára a gyártási vezető diplomát attól függ, milyen főiskolára jár Ön és a földrajzi elhelyezkedés. Akkor kap egy pontos összefoglalót költségek a kapcsolatot az iskola érdekli beiratkozott az.

  A legnyilvánvalóbb pályának diplomát a gyártási vezető tulajdonosok egy pozíciót ipari vezető. A szerzett készségek a program adhat előnyt a munkát kereső, amelyek egyébként versenyképes. Ezeket a pozíciókat szükség ismerős és szakértelem mind a gyártás és a menedzsment, így a mértéke jelzi, hogy a potenciális munkaadók, hogy Ön jogosult. További karrier lehetőségek közé alkalmazása vezetői készségek dolgozni az emberi erőforrások vagy a tudás az ipar független tanácsadó.

  Néhány egyetem kínál a diákok a lehetőséget, hogy szerezzen diplomát kitöltésével online tanfolyam, ami lehet egy jó lehetőség, ha keres, hogy pénzt takarítanak meg. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.