Keystone logo

16 Bachelor Programok ban ben Globális menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Menedzsment tanulmányok
 • Globális menedzsment
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (16)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

   Bachelor Programok ban ben Globális menedzsment

   A főiskolai diplomát gyakran az első felsőfokú program, amely főiskolai hallgatók választhatnak. Mivel számos vállalkozás és a munkáltatók megkövetelik a diplomát, a diákok használják a programokat, hogy felkészüljenek a karrier, hogy remélem, hogy nyerni. A programok általában körülbelül négy évig tartott.

   Mi a Bachelor in Global Management? Mivel az üzleti világ tovább működik a globális platform, hogy szükség van a hallgatók tisztában a helyi kultúrák, az üzleti szokások és nyelvek növekszik. Magánszemélyek ez a program tantárgyak keretében a számvitel, marketing, üzleti menedzsment, és finanszírozás. Ők is beiratkozott nyelvi, társadalmi tanulmányok, és a kapcsolat a társadalom és az üzleti.

   Az előnyök beiratkozott ebben alapképzésben lehetnek kitett a nemzetközi üzleti szakemberek, szakmai álláspontok a helyi cégek, amelyek nemzetközi műveletekben, valamint hozzáférést biztosít az oktatók és az üzleti vezetők, akik sikeresen dolgoznak ebben a szektorban.

   A kapcsolódó költséget beiratkozás globális kezelési program is egészen más az egyik iskolából a másikba. Tandíj és díjak befolyásolhatja az országok, ahol az oktatási intézmények hazudni. Azok, akik szívesen részt vesz a programban, vegye fel a kapcsolatot az iskolák külön-külön tájékoztatást.

   Diplomások beléphetnek a nemzetközi karrier felé. Ők gyakran pozíciókat a helyi cégekkel, hogy működik egy nemzetközi szinten. Ez biztosítja a hallgatókat a lehetőséget, hogy utazni és megismerni különböző országok és kultúrák. Diplomások is munkát találni az állami és a magánszektorban.Mint globális vezetője, diplomások gyakran lehetősége van arra, hogy a vonat a munkavállalók, hogy a szurok termékeket a külföldi vásárlók, és a munka, mint emberi erőforrás menedzserek nemzetközi szinten.

   Ha érdekli a válás egy diák ebben a programban, felülvizsgálja a lehetőségek a műsorújságot. A kényelmes vezetést formában, akkor hozzáférhet az egyes iskolák. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.