Keystone logo

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Marketing tanulmányok
 • Marketing
 • Globális marketing
Szakirányok
 • Marketing tanulmányok (8)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

8 Bachelor Programok ban ben Globális marketing 2024

  Bachelor Programok ban ben Globális marketing

  A főiskolai diplomát a második és a legmagasabb szintű egyetemi diplomát, és ez megköveteli durván kétszer annyi kreditet, hogy fejezzék be a társult diplomát. Ez a követelmény az oka, amiért a legtöbb agglegény tanulmányi programok figyelembe 4-5 év alatt fejezik be.

  Mi a Bachelor Global Marketing? Ez egy speciális programot, amely nagy épít az alapvető marketing elvek tanult az általános üzleti tanterv oly módon, hogy konkrét betekintést a versenyt a globális piacokon. Mint ilyen, a globális marketing programok általában bele sok tanfolyam talált általános üzleti programok mellett számos tanfolyamok, különös figyelmet fordítva a globális marketing stratégiák és gyakorlatok, hogy további betekintést.

  Az előnyök megszerzése diplomát a globális marketing egyszerűek.Amennyiben a tanuló különösen érdekelt karrier cégek működnek több országban egy szervezet szintjén széles körben, ez biztosítja a szerves tudás a hallgatói igények.

  Tandíj árak nagyban, és függ mind településen, és hogy az egyetem állami vagy magánforrásokból finanszírozott. Általában tandíjat globális marketing programok ugyanaz, mint egy egyetem alapdíj, ezért forduljon a leendő iskolák további információkért.

  Diákok, akik kapnak egy globális marketing diplomát általában tovább dolgozni a marketing területén, vagy kapcsolódó területen, mint a reklám. Az oklevél kifejezetten, hogy a jelöltek versenyképesebbé szerepeket, amelyek hangsúlyozzák a marketing nemzetközi szinten. Mint diplomás a főiskolai szinten a diákok jellemzően előkészített belépő szintű és az alapvető csapat vezetői pozíciókban, mint például az adatok elemzője.Sok diplomás is megy dolgozni tanácsadó cégek, ahol a szakértelem kerül használni a különböző kliens cégek.

  A legtöbb iskolában kínálnak speciális globális marketing fok is, hogy a kurzus kínálatát elérhető az online tanulási modulok. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.