Keystone logo

38 Bachelor Programok ban ben Globális üzlet 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Üzleti tanulmányok
  • Nemzetközi vállalkozás
  • Globális üzlet
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (38)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Globális üzlet

A főiskolai diplomát kap, miután a hallgató sikeresen teljesítette mintegy 120 félév kredit belül a választott területen. Ez egy egyetemi tanulmányi program, amely általában körülbelül négy évig tartott. A diákok részt vesznek számos általános oktatási osztályok és tölteni az egész idejüket a tantárgyak adott a leendő karrierjét.

&nbsp

Mi a Bachelor in Global Business? A diákok ebben a programban számíthat arra, hogy tanulmányozza az üzleti gyakorlatok kulturális, politikai és fizikai határok. Ki vannak téve a nemzetközi üzleti stratégiák, problémák és megoldások, és a piacok. Néhány téma foglalkozni osztályok vonatkoznak a kultúrák közötti kommunikáció és használata kooperatív tárgyalás. A hangsúly a nemzetközi emberi erőforrások is várható.

&nbsp

A résztvevők ebben a programban részesülhet expozíció a tudás és gyakorlati készségek és továbbképzése.Gyakran van, hogy az iskolák és a munkalehetőségek több különböző országokban, és létre kell hozni egy erőforrás hálózatot, hogy a számukra értékes érettségi. Néhány diák részesül gyakornoki és hasonló elhelyezési lehetőséggel.

&nbsp

Való részvétel költségeit a globális üzleti változhat egy kicsit iskolánként és az egyik országból a másikba. Azok, akik remélem, hogy beiratkozik a programban fel a kapcsolatot a választott iskolák közvetlen pontos adatokhoz jutni.

&nbsp

A globális üzleti mértékben teszi diplomások a helyzetben a pályára a különböző kezelési feladatok, lehetőségek dolgozni a nemzetközi ügynökségek, valamint a munkahelyek a kormányzati intézményekkel. Diplomások előfordulhat, hogy nekik van a legjobb sikert elfogadja a hazai helyzetet a globális üzleti, majd áttérnek a nemzetközi pozíciókat a szervezeten belül.

&nbsp

Azok, akik abban reménykednek, hogy részt vegyenek a globális üzleti programnak át kell vizsgálnia a lehetőségeket a segítségével a program listát. A rövid átfutási formában segítheti a leendő hallgató kap tájékoztatást az iskolák. Készen állsz az induláshoz? Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.